2019. 07. 24. - 09:31

Programkavalkád a Hungarospa születésnapi hétvégéjén

Programkavalkád a Hungarospa születésnapi hétvégéjén
A hajdúszoboszlói fürdő 92. születésnapját ünnepli 2019. július 27-én, de az ünneplés már pénteken elkezdődik. A hétvége programjait Czanik Balázzsal, Péter Srámekkel, Hevesi Tamással és a debreceni Kenguru TSE táncosaival színesítjük. A születésnapon a Hajdúság legszebb és legcsinosabb lányaival is várunk mindenkit a hajdúszoboszlói strandfürdőben!
2019. július 26-án, pénteken egész napos sport- és életmódprogramokkal várjuk vendégeinket a strand nagyszínpadánál. Czanik Balázs és csapata egy látványos strandroadshow-val mozgatja meg sportosabb vendégeinket. Számos meglepetés, nyeremény és játék vár a családok minden tagjára, mozogjanak velünk!
 
B-life Roadshow 2019_állomások Hajdúszoboszló 1000
 
Az egész napos nappali, vízi- és sportélmények után egy frissítő éjszakai fürdőzésre várunk mindenkit, hiszen július 26-án immár tizedik alkalommal kerül országszerte megrendezésre a Strandok Éjszakája rendezvény, amihez a Hungarospa fürdőkomplexuma minden évben csatlakozik. A program 21 órától kezdődik, a hullám medencében 22 órakor és 23 órakor is beindítjuk majd a hullámverést, a szárazföldön 22:15-től pedig Péter Srámek ad koncertet.
 
Strandok éjszakája plakát 2019
 
Július 27-én, szombaton a Mediterrán tengerpart színpadán 15 órától kezdődik a Hajdúság Szépe és a Miss Alpok Adria Megyei döntő szépségverseny, ahol bikiniben és koktélruhában láthatják majd vendégeink a bájos versenyzőket felvonulni. A szépségverseny közben Hevesi Tamás ad koncertet. A műsort követően lesz az eredményhirdetés és a koronázás is.
 
Hajdúság Szépe plakát 2019
 
Július 28-án, vasárnap délután 16:00-tól a debreceni Kenguru Tánc- és Sportegyesület veszi át a főszerepet a nagyszínpadon. Szarvas Ferenc tanítványai az akrobatikus rock&roll világába kalauzolnak el mindenkit dinamikus fellépésükkel és látványos mozdulataikkal. A Kenguru Tánc és Sportegyesületben mind páros, mind lányformációs kategóriában szép számmal bemutatkoznak a versenyzők, többször láthattuk már tehetségüket a Hungarospa strandján.
 
 

Szeretettel várunk minden kedves vendéget programjainkon!

Ünnepeljenek velünk! Jó szórakozást kívánunk!

 

SziZsu