2019. 07. 27. - 10:46

Péter Srámekkel fürdőztünk a Strandok éjszakáján Hajdúszoboszlón

Péter Srámekkel fürdőztünk a Strandok éjszakáján Hajdúszoboszlón
2019. július 26-án este, a Strandok éjszakája elnevezésű országos rendezvény keretében, immár 10. alkalommal élvezhették vendégeink az éjszakai fürdőzés élményét. A 21 órától 24 óráig tartó eseményen Péter Srámek lépett színpadra.

Pénteken éjjel, 22 óra után a Hungarospa strandján mutatta meg tehetségét vendégeinknek Srámek, aki már 4. alkalommal volt fürdőnk sztárvendége.

IMG_1189 1000

Az énekes a kedvenc előadóitól hozott dalok mellett, saját, ismert számait is elénekelte, amikkel óriási sikeret aratott. Minden egyes számot teljes profizmussal és átéléssel adott elő. Az utolsó 10 prcben eleredt az eső, de ő zavartalanul énekelt tovább a táncoló közönségnek, akik ráadást is kértek kedvencüktől: zárásként Michel Teló, Ai Se Eu Te Pego című slágerével köszönt el a vendégektől.

IMG_1184 1000

Izgalmas, különleges élményt, minőségi zenét és emlékezetes perceket nyújtott az este fürdőzőinknek. A műsor után sem rohant el rögtön, egy-egy fénykép, vagy autogram erejéig még váltott pár szót a rajongókkal.

A vendégek 22.00-kor és 23.00-kor a Hullámmedencében is megmártózhattak, amelyet hangulatosan megvilágítottak a fürdő szakemberei. Az eseményen szép számú érdeklődő, közel háromszáz ember vett rész.
 
Köszönjük, hogy velünk tartottak a 10. Strandok éjszakája rendezvényén, legyenek a vendégeink legközelebb is!
 
SziZsu