2016. 10. 25. - 14:26

Orosz delegáció látogatott el a Hungarospa fürdőkomplexumába

Orosz delegáció látogatott el a Hungarospa fürdőkomplexumába

A Magyar Turisztikai Ügynökség és Debrecen Város Önkormányzatának közös meghívására érkezett a debreceni turisztikai régióba az orosz Roszatom Szakszervezetének küldöttsége 2016. október 24-én Debrecenbe. A találkozó keretében az orosz delegáció ellátogatott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. fürdőkomplexumába is.

Az esemény előzményeként 2016. szeptember 21-én, Bienerth Gusztáv turisztikai kormánybiztos turisztikai szakemberekkel tárgyalt Moszkvában a 22. Oroszországi Nemzetközi Fórumon annak felmérésére, hogy miként lehetne megfordítani a magyarországi orosz turizmus csökkenését és mit lehet tenni a tendencia megállításának érdekében, hiszen Oroszország viszonylatában 21%-os volt a csökkenés. A kormánybiztos rámutatott arra, hogy az orosz turisták számára Magyarország a korábban megszokott Budapest, Hévíz és dunántúli fürdők mellett új desztinációként ajánlja fel a debreceni turisztikai régiót. Bienerth Gusztáv turisztikai kormánybiztos az orosz és moszkvai idegenforgalmi hivatal vezetőivel, utazásszervezőivel és olyan nagyvállalat vezetőivel is tárgyalt, akiknél gyakorlat a munkavállalók szervezett külföldi utaztatása.

A megbeszélések keretében átadott meghívások eredményeképpen Valerij Kuzmin, a Roszatom Szakszervezetének elnöke és delegációja 2016. október 24-én, hétfőn látogatott el a debreceni turisztikai régióba és a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. fürdőkomplexumába.

A 7 fős orosz delegációt a Hungarospa részéről Czeglédi Gyula vezérigazgató, Dr. Oláh Mihály orvos igazgató, Pataki Jánosné értékesítési menedzser, Kállai Zsuzsa marketing és értékesítési vezető és Szilágyi Zsuzsa PR menedzser fogadta Társaságunk Központi irodaházában. Ezt követően a legfrissebb promóciós filmünk került bemutatásra, ami lenyűgözte a vendégeinket, tekintve, hogy a küldöttség legtöbb tagja még nem járt városunkban.

 

A filmvetítés után Dr. Oláh Mihály, a Hungarospa orvos igazgatója tartott tájékoztatást a gyógyászatról, illetve helyszíni bemutatást a Gyógyfürdőben, ezt követően az Aqua-Palace élményfürdőben kalauzolta a vendégeket Csiszár Melinda, az Aqua-Palace élményfürdő vezetője.  A vendégek nagy érdeklődést mutattak a termálvíz összetétele, a gyógyászati kezelések, valamint a sokszínű vízi élmények iránt.

 

A Hungarospa menedzsmentje bízik abban, hogy ez a találkozó egy sikeres, hosszú távú együttműködés kezdete, melyet nagyban segítene egy Moszkva-Debrecen repülőjárat elindítása.

 

SziZsu