2018. 01. 02. - 14:22

Óriási bulival zártuk az óévet a 6. fürdőruhás Aqua-Palace szilveszteren!

Óriási bulival zártuk az óévet a 6. fürdőruhás Aqua-Palace szilveszteren!

Újra sikerült egy lélegzetelállítóan fantasztikus fürdőruhás szilveszteri fürdő bulival zárni az óévet a hajdúszoboszlói Aqua-Palace élményfürdőben. A belföldi vendégkör mellett, ismét több száz határon túli vendég választott minket, hogy felejthetetlen élményekkel köszöntse a 2018-as évet. Közel 1000 vendég bulizott hajnalig a habtengerben, immár hatodik alkalommal.

Az egyedülálló környezetben, kivételes műsorokkal és látványelemekkel zajló, óriási hangulatú éjszakai fürdőbuli alkalmával közel 1000 fő részvételével, méltóképpen búcsúztattuk szilveszterkor a 2017-es évet az Aqua-Palace élményfürdőben.
 Az öltözőből a medencetérbe érve egy-egy koktél várta a fürdőruhás vendégeket. A Fürdővilágban lézer- és animált habshow fokozta a kiváló szilveszteri hangulatot DJ Pici zenei összeállításával.
Az érkezéseket követően 21 órától kezdődött a szilveszteri őrület, mikor a DJ felpörgette a lemezjátszóit és egy rögtönzött koerográfiával készítette elő az igazi buli hangulatot. Ezt követően a budapesti Tűzvarázs Produkció 2 tehetséges és csinos légtornászlány műsora következett, akik 22:30-kor robbantották fel a "légteret".
A koreográfia elképesztően látványos akrobatikai elemeit és a nehéz, veszélyes gyakorlatokat lélegzetvisszafojtva nézte a közönség. A sportos, hajlékony hölgyek lenyűgözően mozogtak a selyemfüggönyön, akiknek 10 perces repertoárját hatalmas ovációval hálálták meg vendégeink. Egy kis ízelítő a műsorból és a bulihangulatból:
 
 
 
 
A vacsorát és műsort követően nem sokkal, 23 órakor már a romániai újévet köszönthették fürdőzőink egy-egy pohár pezsgő társaságában, akiknek örömét az animált habshow is kísérte. Az első pezsgőzés után nem sokkal újra a magasba emelték a hangulatot a Tűzvarázs Produkció légtornászai, akik újabb műsorral nyűgözték le vendégeinket 23:30 perckor. A különleges produkciót követően DJ Pici fergeteges hangulatot varázsolt közönségének, így a magyarországi újévet tapsviharral egybekötve, a magyar himnusz kíséretében és pezsgőesővel ünnepelhettük meg vendégeinkkel együtt.
Ezután zavartalanul folytatódott tovább a hajnalig tartó fürdőruhás szilveszteri habparty.

Így búcsúztattuk 2017-et a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Aqua-Palace élményfürdőjében!

Reméljük, hogy idén is találkozunk, aki pedig kimaradt, tartson velünk legközelebb!

Szeretettel várunk mindenkit fürdőkomplexumunkba 2018-ban is!

Idei programjainkról IDE kattintva tájékozódhatnak!

 

SziZsu