2019. 05. 27. - 17:56

Nyáriasan és vidáman telt a Hungarospa Gyermeknapja!

Nyáriasan és vidáman telt a Hungarospa Gyermeknapja!
2019. május 26-án, a Gyermeknapon sok család választotta fürdőkomplexumunk szolgáltatásait a nyárias, meleg időben. Az apróságok nemcsak vízi élményekkel, hanem sok-sok meglepetéssel is gazdagodtak!
Igazi nyárias idővel vártunk mindenkit a Hungarospa Strandfürdőjébe Gyermeknapon. Délelőtt 11 órától egészen délután 14 óráig kézműves foglalkozáson bontakotatták ki kreativitásukat a legkisebbek a Vízipók Meseszínpadnál.
 
 
Délután 14 órától a Meseszínpadon Naninski & Figaro interaktív akrobatikus táncos, komikus show műsora nyújtott nagyszerű kikapcsolódást a gyerekeknek, de a felnőtt közönségünk is jól szórakozott.

Miki Mini Gyermeknap mozaik 1000
A program 15 órától tovább folytatódott, hiszen a mindenki számára ismert és közkedvelt Miki Mini Party ezután kezdődött el a Meseszínpadon. Fergeteges bulival vártuk a családokat, akik örömmel táncoltak és énekeltek egy órán keresztül az elmúlt évek legnagyobb slágereire. Ez a party sem szűkölködött nevetésben, játékban és ajándékokban. Nem volt olyan résztvevő, aki ne térhetett volna haza egy-egy nyereménnyel és megannyi élménnyel.
 

Örülünk, hogy Gyermeknapon hozzájárulhattunk a picik felhőtlen, gondtalan kikapcsolódásához!

Szeretettel várunk minden kedves vendégünket nyári programjainkra is, melyekről bővebben IDE kattintva tájékozódhatnak!

Kellemes fürdőzést és szép nyarat kívánunk!
 
SziZsu