2018. 07. 11. - 15:48

Nyári programsorozat a Hungarospa strandfürdőben

Nyári programsorozat a Hungarospa strandfürdőben
Hajdúszoboszlón a nyári szezonban a fürdőzés mellett kiemelt szerep jut a zenének és a táncnak egyaránt! A Hungarospa fürdőkomplexum strandfürdőjében több helyszínen is, interaktív családi animációk és zenés-táncos programok várják a fürdőzőket egész nyáron.
Július 1-től minden nap 10.00-17.00 óra között kézműves foglalkozás és gyermek-animáció lesz a gyerekeknek a strand hátsó részén található Vízipók Meseszínpadnál. Júliusban is minden nap 15.00 órától felváltva, Miki Mini zenés-táncos party-ja, vagy Bigyóka bohóc/Lóri kalóz szórakoztató műsora várja a kicsiket szintén a Vízipók Meseszínpadon. Július 27. és augusztus 10. között pedig a nagysikerű gyerekcsatorna, a MINIMAX gyerekstrand programjai várják a legkisebbeket szórakoztató programokkal 10.00 és 18.00 óra között.
Júliusi gyerek programok 2018 2 800
 
A felnőtt korosztálynak sem kell az unalomtól tartania, hiszen a Hungarospa minden hétvégén színes programokat kínál a Strandon fürdőzőknek. Szombatonként 16.00 órától sztárfellépők garantálják a szórakozást, az ide nyáron a hajdúszoboszlói Strandon fellép: Nika, Tóth Bettina, Lola, Varga Viktor, Kökény Attila, Wolf Kati, Vastag Tamás, és Csézy. További szórakozást biztosít vasárnap délutánonként a 16.00 órától többféle zenei stílust felvonultató műsor, mely táncosokkal, játékos feladatokkal, nyereményekkel, várja a játékos kedvű vendégeket. Természetesen az éjszakai fürdőzésről sem kell lemondani a Hajdúszoboszlón nyaralóknak, hiszen július 1-től minden pénteken és szombaton este 21 órától lehetőség van ismét zenés éjszakai fürdőzésen részt venni a Strandfürdő Tradicionális részén.
JAVprogramok_90x130cmyk 800
Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a hajdúszoboszlói Strandfürdő programjain!
További nyári rendezvényeinkről ITT tájékozódhat!
 
 
SziZsu