2019. 07. 09. - 12:51

Nyári programözön a Hungarospa strandján!

Nyári programözön a Hungarospa strandján!
Az elmúlt hétvégén a kellemes fürdőzés élménye mellett számos programmal szórakoztattuk vendégeinket Strandfürdőnkben. 2019. július 6-án és 7-én zenés-táncos produkció és Szőcs Reni fantasztikus előadását láthatták fürdőzőink a Hungarospa strandfürdőjében.
Júliustól egészen augusztus 17-ig gyönyörködhetünk újra az éjszakai égboltban a medencékből is: péneteken és szombaton este 21 órától, az idén első alkalommal köszönthettük fürdőzőinket a Hungarospa zenés éjszakai fürdő programján. Vendégeink a medencékből hűsölve hallgathatták a nyári zenéket, miközben látványos lézer-show effektekkel egészítettük ki az élményt.
 
éjszakai fürdő
 
Július 6-án szombaton, ragyogó napsütésben és nyári kánikulában lépett színpadra 16 órától idei első sztárvendégünk, Szőcs Renáta. Könnyed, laza stílusa magával ragadta a közönséget, akik folyamatosan ujjongtak és tapsoltak a medencében. A fiatal énekesnő személyes kedvenceit hozta el a hajdúszoboszlói vendégeknek, mint például Máté Péter - Most élsz című dalát vagy Zséda és Vastag Csaba közös szerzeményét, a Legyél a Másé című számot, de nagysikert aratott Rúzsa Magdi - Tejút című dala és a Neoton Família - Holnap hajnalig című örökzöld slágerével is.
 
csempe 1000
 
Minden ismerős dallamot együtt énekeltek az előadóval és a számok szüneteiben két bátor önkéntjelentkező táncossal is kiegészítette műsorát, még nagyobb ovációt kiváltva a közönségből. Az erdélyből származó, 22 éves énekesnő még 2016-ban megnyerte a Star Academy tehetségkutató műsort, ami után rögtön bekerült a Sztárban sztár soron következő szériájába, ahol több körig is sikeresen túljutott elszántságával és tehetségével. Emlékezetes produkciója volt a Prodigy egykori frontemberének megformlása is a Firestarter című számmal. Az azóta eltelt időben több dala és klipje is megjelent, legújabb dalát július közepén láthatják majd rajongói a youtube-on. Reni még először volt vendége fürdőkomplexumunknak, de biztosan nem utoljára. Mint mondta: nem csak fellépőként, hanem családjával is szívesen ellátogat majd Hajdúszoboszlóra.
 
 
Vasárnap 16 órától a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület tehetségeit láthatták színpadunkon vendégeink. A lányok, rendszeres résztvevői  a Hungarospa nyári rendezvénysorozatának, valamint regionális és országos szinten is kiemelten szerepelnek. Többször képviselték magukat a Debreceni Virágkarneválon, a tavalyi évben megrendezett rendezvényt pedig meg is nyerték. Az ügyes kis tanítványok is lenyűgöztek mindenkit hajlékonyságukkal és látványos fellépésükkel.
 
 
A mesterien táncoló gyerekek a mazsorett, a ritmikus gimnasztika, a modern tánc, a hip-hop, a show tánc és az akrobatika elemeit ötvözik egy-egy koerográfia elsajátításánál. 2002 óta folyik Debrecenben az oktatás és azóta rengeteg országos- és világbajnokságot is megnyertek már, számos elismeréssel, díjjal büszkélkedhetnek. Legutóbb kimagaslóan szerepeltek a balatonfüredi X. Látványtánc Európa Bajnokságon, ahol 23. bajnoki arannyal térhettek haza. Az egyesület elnöke Takács-Pántya Barbara, aki maga is gyakorlott versenytáncos, számos táncstílus gyakorlott művelője és oktatója.
 

Tartsanak velünk továbbra is a nyár folyamán, hiszen tartogatunk még további meglepéseket is!

Soron következő programjainkat IDE kattintva nézhetik meg!

Addig is kellemes fürdőzést és szuper nyarat kívánunk!

 

SziZsu