2016. 09. 28. - 08:55

Nyári hangulatban telt a Turizmus Világnapja Hajdúszoboszlón

Nyári hangulatban telt a Turizmus Világnapja Hajdúszoboszlón

Egy kedves mosoly, néhány kedves szó, az előzékeny és segítőkész magatartás nem pénz kérdése: óriási siker volt idén is a Turizmus Világnap, amely 2016. szeptember 27-én az "Akadálymentes Turizmus" jegyében zajlott világszerte. A Magyar Turizmus Zrt. kezdeményezésére a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. és vendégei már hatodik alkalommal ünnepelték meg ezt a napot. 

A Turizmus Világnapja alkalmából 7.00 és 10.00 óra között a Gyógyfürdőben, 10.00 és 13.00 óra között az Aqua-Palace élményfürdőben és 7.00 és 15.00 óra között az Árpád uszodában egy-egy ajándék csokoládéval köszöntöttük a hozzánk ellátogató vendégeket. Fogyatékkal élő venégeink pedig ingyenesen vehették igénybe fürdőkomplexumunk fürdőszolgáltatásait.

A nap folyamán 11 órától a Gyógyfürdő külső medencéinél tartott 20 perces vidám hangulatú vízi tornát Szűcsné Sári Mariann fittness és aerobic edző. A torna csodálatos napsütéses, meleg időben, kellemes hangulatban zajlott vendégeink legnagyobb örömére és egészségére.

Azon vendégeink sem maradtak ki az egészségmegőrzésből, akik Aqua-Palace fedett élményfürdőnk szolgáltatásit próbálták ki. Délután 13:30-tól Mariann vidám hangulatú vízi tornáján fáradhatatlanok voltak idősek és fiatalok egyaránt.

 

A rengeteg víziélmény után 16 órától a szaunázás szerelmeseinek különleges szauna-szeánszokkal kedveztünk az Aqua-Palace élményfürdő Szaunavilágában. A szeánszokat a Hungarospa egyik szaunamestere, Nagy Attila vezette, aki kellő szakmai felkészültségével, hozzáértésével és személyiségével vidám és pezsdítő hangulatot varázsolt a szanuakabinba.

A Turizmus Világnapja alkalmából interjút adott az M1 -nek Czeglédi Gyula vezérigazgató. Az interjút ide kattintva  tekinthetik meg.

Őszintén reméljük, hogy nem csak a világnapon, hanem minden egyes itt eltöltött napon a hozzánk érkező turisták felejthetetlen élményekkel térnek haza, és rövid időn belül újra meglátogatnak bennünket!

 

SziZsu