2017. 06. 26. - 12:01

Nyári élményözön a hajdúszoboszlói strandon!

Nyári élményözön a hajdúszoboszlói strandon!

Ha nyár, akkor fürdőzés, zene és tánc minden mennyiségben! A Hungarospa fontosnak tartja, hogy a fürdőzés és pihenés mellett minőségi kikapcsolódást, szórakozási lehetőséget is tudjon nyújtani a strand területén minden korosztálynak. A 2017-es nyári szünetet követően, az elmúlt hétvégén vette kezdetét nyári programsorozatunk, színes animációs programokkal a Hungarospa Strandfürdőjében!

A vakációt követően már június 17-től minden nap Miki Mini zenés- táncos műsora, Bigyóka bohóc vagy Lóri kalóz szórakoztatja a kicsiket délután 15 órától a Vízipók Meseszínpadon. Július 1-től minden nap kézműves foglalkozás és gyermek-animáció is várja majd a gyerekeket a Vízipók Meseszínpadnál délelőtt 10 és délután 15 óra között.

A felnőtt korosztálynak minden hétvégére kínálunk színes programokat Strandfürdőnkben. Júniusban, júliusban és augusztusban szombat és vasárnap délután 16 órától sokféle zenei műsorral, táncosokkal, játékos feladatokkal, nyereményekkel, július 1-től minden pénteken és szombaton este 21 órától éjszakai fürdőzéssel várjuk vendégeinket Strandfürdőnkbe.

Szintén július 1-től szombatonként, délután 16 órától sztárfellépőkkel szórakoztatjuk a fürdőzőket: Muri Enikő, Bereczki Zoltán, Nagy Adri, Feke Pál, Kocsis Tibor, Dér Heni, és Singh Viki érkezik a Strandfürdő Nagyszínpadára. Július 28-án a Strandok éjszakája rendezvényén Rácz Gergő vár mindenkit egy hangulatos éjszakai fürdőzésre!

A július 22-i Születésnapi Fürdőbálunk keretében a Honeybeast ad élő koncertet 21 órától, augusztus 19-én 21:30-tól Rúzsa Magdi élőkoncertjével ünnepeljük meg az államalapításunkat a Strandfürdő Nagyszínpadán.

Az elmúlt hétvégén, 2017. június 24-én, délután 16:00-tól a debreceni Kenguru Tánc- és Sportegyesület vette át a főszerepet a nagyszínpadon. Szarvas Ferenc tanítványai az akrobatikus rock&roll világába kalauzoltak el mindenkit, dinamikus fellépésükkel és látványos mozdulataikkal. A Kenguru Tánc-sportegyesületben mind páros, mind lányformációs kategóriában szép számmal bemutatkoztak a versenyzők.

 

Június 25-én vasárnap a borongós, de annál fülledtebb időben a Carmen TSE East Siders Crew csapatát láthatták fürdőzőink a medencékből.  A táncosok már több alkalommal léptek fel a Hungarsopa fürdőjében és mindig hoznak magukkal valami újdonságot. Most sem volt ez másként: capoiera és salsa is színesítette hip-hop tánc repertoárjukat.

 

Reméljük, hogy kellemesen érezték magukat programjainkon!

Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a hajdúszoboszlói Strandfürdőben!

További rendezvényeinkről ITT tájékozódhatnak!

 

SziZsu