2020. 03. 04. - 15:10

Nőnapi kényeztető élmények az Aqua-Palace élményfürdőben!

Nőnapi kényeztető élmények az Aqua-Palace élményfürdőben!
2020. március 8-a Nemzetközi Nőnap, azaz egy olyan nap, melyen minden évben a nőket ünneplik világszerte. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is szeretné köszönteni a nőket e jeles napon és gondoskodik arról, hogy egy igazi pihentető napot tudjon eltölteni bárki a szebbik nem tagjai közül. Ajándékozza meg a szeretett hölgyet, vagy akár önmagát egy kényeztető luxusélménnyel fürdőkomplexumunkban!
A férfi vendégek figyelmébe ajánljuk, hogy lepjék meg párjukat egy kényeztető masszázzsal, szoláriummal, vagy akár egy tavaszi méregtelenítő csomaggal! De akár együtt is kellemesen ellazulhatnak szauna-szeánszainkon a Szaunavilágunkban. Szaunamesterünk segít felfrissülni az évszakhoz illő programokkal. Az egész estés kikapcsolódás alatt nemcsak pihenhetnek majd, de a szaunázás jótékony hatásait is megtapasztalhatják. Azok a vendégek, akik egy felejthetetlen élményre vágynak, vegyék igénybe az Aqua-Palace élményfürdő Relax szobáját, ahol csodálatos, meghitt környezetben tölthetnek el párjukkal néhány romantikus órát. Jöjjön el kedvesével és töltődjenek fel a tavaszra együtt!
 
Nőnap plakát 2020 1200
 

Ez a nap egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kimutassuk mennyire fontosak és értékesek számunkra az életünkben helyet foglaló NŐK, legyen szó párkapcsolatról, családtagról, munkatársról, barátról. Tegyen feléjük egy olyan gesztust, mellyel kifejezheti, hogy mennyire értékes szerepet töltenek be az Ön életében és garantáltan maradandó élményt nyújthat át nekik!

Gondoljon párjára, lánytestvérére, édesanyjára vagy nagymamájára és lepje meg őket egy csodás nappal Hajdúszoboszlón!

Ha nőként nincs, aki meglepje, akkor legyen kreatív és lepje meg Önmagát egy különleges, kényeztető szabadnappal, amivel igazán feltöltődhet nálunk és kiszabadulhat a szürke hétköznapokból!

Szeretettel várunk minden Hölgyet és természetesen urat is Nőnapon!

Egy nap kényeztetés minden nőnek jár!

 

SziZsu