2008. 05. 08. - 14:59

Nemzeti Minőségi Díj helyszíni szemléje a Hungarospa Zrt-nél

Nemzeti Minőségi Díj helyszíni szemléje a Hungarospa Zrt-nél
A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. pályázatot nyújtott be a Nemzeti Minőségi Díjra, melynek helyszíni szemléjére 2008. május 7-én került sor.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. nem először végez önértékelést Minőségi Díj pályázat révén. 2006 novemberében megkapta az Európai Minőségi Díj elismerő oklevelét („Elismerés a kiválóságért”), melyet azok a pályázók kaphattak, akiknek pályázati pontszáma elérte a négycsillagos minősítést. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. a hasonló szolgáltatást nyújtó vállalkozások közül egyedül tudhatja magáénak ezt az elismerést.

efqm_oklevel250_648_20080508145807_203.jpg

Az idei pályázatban a Hungarospa Zrt. már felhasználta a korábbi pályázat tapasztalatait, felülvizsgálta, tökéletesítette tevékenységét, így egy igen értékes anyagot sikerült összeállítani. A pályázatban meg kellett felelni az EFQM modell feltételeinek, be kellett mutatni a társság adottságait és eredményeit, melyre joggal lehet büszke a Hungarospa Zrt.
A helyszíni szemlén az értékelő csoportot Sándor István vezette, a csoport tagjai voltak Hegedűs Gézáné és Bedőcs Anikó.

sandor_i__40_20080508145807_994.JPG

A szemle kezdetén Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója előadásában bemutatta a társaságot, majd a stratégia alkotásról, a vezetés szerepéről és a kulcsfontosságú eredményekről számolt be a felső vezetés az értékelőknek. Ezt követően az erőforrásokat, a folyamatokat, a munkatársi- és a vevői elégedettséget vizsgálták az értékelők.
Végül meghallgatták a humánerőforrás teamet, a szellemi fókuszcsoportot és a fizikai fókuszcsoportot.

hr_team500__811_20080508145807_207.JPG

Elmondható, hogy a helyszíni szemlén mindenki tudása legjavát nyújtotta a segédmunkástól a felső vezetőkig. Az egész kollektíva reménykedve várja a pályázat eredményhirdetését, melyre előreláthatólag júniusban kerül sor.

A pályázati megmérettetéssel a Hungarospa Zrt. célja továbbra is a legjobb minőség elérése, hogy Hajdúszoboszlóra még több vendég látogasson el és ezáltal az egész városnak még jobb legyen!