2016. 05. 30. - 13:46

Napfényes és vidám volt a Gyermeknap a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Napfényes és vidám volt a Gyermeknap a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Napsütés, nyár, vidámság és rengeteg szórakozás! Így telt a Gyermeknap 2016. május 29-én, vasárnap a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Strandfürdőjében! Rengeteg család választotta a fürdőkomplexumunk szolgáltatásait a nyárias időben, Gyermeknapon. Az apróságok nemcsak vízi élményekkel, hanem sok-sok meglepetéssel gazdagodtak nálunk!

Igazi nyárias hangulattal vártunk mindenkit a Hungarospa Strandfürdőjébe. Délelőtt 11 órától egészen délután 14 óráig kézműves foglalkozáson bontakotatták ki kreativitásukat a legkisebbek a Vízipók Meseszínpadnál.

Délután 14 órától a Meseszínpadon Veres Mónika, Nika előadása és hangja varázsolt el kicsiket és nagyokat. Nika nem egyedül vette birtokba a színpadot: az önjelölt kis előadók végig táncolták a csodás hangú énekessel a gyermeknapi műsort, akik nagyon élvezték a közös produkciókat.

Mindezen programok mellett egésznapos ALGIDA ugrálóvár várta a gyerekeket a Meseszínpad szomszédságában, hogy egy-egy jégkrémért cserébe kifulladásig szórakozzanak, ugráljanak. Legközelebb 2016. július 30-án várunk minden gyermeket újból az ALGIDA ugrálóvárába a Meseszínpad mellett.

Azok sem maradtak ki Gyermeknapi programjainkból, akik nem csak a Strand-, hanem az Aqua-Palace élményfürdő szolgáltatásait vették igénybe ezen a napon. A mindenki számára ismert és közkedvelt Miki Mini Parti 14 órától várta a legbulisabb családokat a Gyermekvilágon. Fergeteges gyermeknapi Partyn táncoltak kicsik és nagyok, akik rengeteget nevettek és mozogtak egy órán keresztül az elmúlt évek legnagyobb slágereire. Ez a party sem szűkölködött vidámságban, játékban és ajándékokban. Nem volt olyan résztvevő, aki ne térhetett volna haza valamilyen nyereménnyel.

És ha ez nem lett volna elég, akkor még mindig ott volt a sok-sok medence, a csúszdák, játékok egy csodálatos Gyermeknap teljességéhez!

Örülünk, hogy Gyermeknapon hozzájárulhattunk a picik felhőtlen, gondtalan kikapcsolódásához!

Szeretettel várunk minden kedves vendégünket nyári programjainkra is, melyekről bővebben IDE kattintva tájékozódhat!

Kellemes fürdőzést és jó nyarat kívánunk!
 
SziZsu