2016. 05. 19. - 15:08

MŰSORVÁLTOZÁS! Május vége a gyerekeké!

MŰSORVÁLTOZÁS! Május vége a gyerekeké!

2016. május 29-én, vasárnap  külön programokkal várja a gyerekeket és szüleiket a Hungarospa. Ezen a napon a gyermekeké a főszerep: gondoskodunk róla, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat, és ez a nap is vidáman és mozgalmasan teljen! Gyermeknapon minden 14 év alatti gyermek 20 forintos regisztrációs jeggyel léphet be a Strandfürdőbe!

Május utolsó vasárnapja a gyerekek napja. Hozzátok el az egész családot és élvezzétek a strandot és a programokat!

Gyermeknapon meglepetés is jár: egy 10 méteres ugrálóval lepünk meg Benneteket, amelyet egy ALGIDA Magnum jégkrém megvásárlásával vehettek majd birtokba.

2016. május 29-én, vasárnap 11 órától kézműves foglalkozás, majd  14 órától Veres Mónika NIKA gyermeknapi előadása várja kicsiket és nagyokat a Strandfürdő Meseszínpadán.

Az Aqua-Palace élményfürdőben a gyermekvilág szinten 14.00 órától a családok szórakoztatásáról a Miki Mini Pancsi Party gondoskodik vidám zenés-táncos animációval.

Gyermeknapon minden 14 év alatti gyermek diákigazolvány felmutatásával és a 20 forintos regisztrációs jegy megvásárlásával veheti igénybe a fürdőkomplexum szolgáltatásait!

Amennyiben esős napunk lesz, az Aqua-Palace fedett élményfürdőben kerülnek megrendezésre a programok!

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Mindenkit szeretettel vár és nagyon jó szórakozást kíván a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

 

 

 

SziZsu