2017. 05. 12. - 08:36

Miskolcon tartotta Tavaszi Közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség

Miskolcon tartotta Tavaszi Közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség

2017. május 10-11-én Miskolcon, a Bástya Konferencia és Wellness Hotelben tartotta tavaszi közgyűlését a Magyar Fürdőszövetség. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.-t Czeglédi Gyula vezérigazgató, Kircsi Lajos gazdasági igazgató, Varga László műszaki igazgató és dr. Oláh Mihály orvos igazgató képviselte.  Czeglédi Gyula a Magyar Fürdőszövetség elnöki tisztségét látja el, Kircsi Lajos a Közgazdasági és Jogi szakbizottság elnöke, Varga László a Műszaki szakbizottságban, míg dr. Oláh Mihály az Orvosi szakbizottságban tevékenykedik.

Az elnöki beszámoló előtt Kiss János, Miskolc alpolgármestere köszöntette a tagságot. Czeglédi Gyula, a Magyar Fürdőszövetség elnöke beszámolt a Fürdőszövetség 2016. évi tevékenységéről, továbbá az előző közgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről.

Ezt követően a szakbizottsági elnökök is tájékoztatást adtak a 2016. évi tevékenységükről, valamint bemutatták a 2017. évre szóló munkatervüket. A tagság meghallgatta a 2016. évi pénzügyi beszámolót és a felügyelő bizottság jelentsét  a 2016. év gazdálkodásáról.

Czeglédi Gyula  ügyvezető elnök ismertette a Magyar Fürdőszövetség 2017. évi munkatervét és a Választmány által kitűzött célokat.

Ezt követően szakbizottsági ülésekkel és választmányi üléssel folytatódott a közgyűlés. 

A plenáris ülés után szakmai bemutatóra került sor a Miskolctapolca Barlangfürdőben.

 

 

SziZsu