2019. 04. 24. - 13:32

Mindig teltházas a húsvét a Hungarospa fürdőkomplexumában!

Mindig teltházas a húsvét a Hungarospa fürdőkomplexumában!
A Húsvéti hosszú hétvégén minden korosztály talált magának szórakoztató programot: néptánc, szauna-szeánsz, gyermek buli, tojásfestés és habparty is színesítette az ünnepet. 2019. április 19. és 22. között óriási érdeklődés mutatkozott mind a Gyógyfürdő, mind az Aqua-Palace élményfürdő pihentető és exkluzív szolgáltatásai iránt. 
Látványosan megélénkült a forgalom a hajdúszoboszlói fürdőben a 4 napos húsvéti ünnep alatt. Mind belföldről, mind a határon túlról nagyon sok vendég érkezett Hajdúszoboszlóra és közel 10.000 látogató fordult meg Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. Már egy órával a nyitás előtt kígyózó, tömött sorok várakoztak a bejáratoknál.
 
Az ünnep első napján, április 21-én délelőtt 11 órától láthatták fürdőzőink a Debreceni Népiegyüttes különleges és hajdúsági elemekkel tűzdelt húsvéti néptánc műsorát a Gyógyfürdőben, majd az ebédet követően, délután 13 órától az Aqua-Palace élményfürdő vendégeit örvendeztették meg a táncosok. Fürdőkomplexumunk klímája bár nem a legkedvezőbb a gyönyörű népi ruhában táncoló előadóknak, mégis profi műsorral ajándékozták meg közönségüket, akik a műsorszámok közben és végén tapsviharral jelezték elégedettségüket. A nagyon látványos és a magyar szíveket megdobogtató hagyományok látványa mindig nagy örömet okoz vendégeinknek.
mozaik húsvét
mozaik húsvét 2
 
Az élményeket tovább fokoztunk Szaunavilágunkban is. A szaunázás szerelmesei húsvét első napjának délutánkán ingyenes szauna-szeánszokon vehettek részt, ahol Papp Fanni szaunamesterünk felöntéseinek köszönhetően különleges élményekben részesülhettek vendégeink.
 
Az este közeledtével sem értek véget húsvéti programjaink. 20 órától egy remek hangulatú Habpartyn lazítottak és táncoltak a fáradhatatlanabbak napjaink legjobb zenéire, DJ Adrián közreműködésével.

Húsvét másnapján, április 22-én, aki korán kelt, aranyat lelt, vagy legalább is piros csokitojásokat, amiket már reggel 7 órától egy-egy csinos nyuszilány adott ajándékba a Gyógyfürdőbe korán érkező vendégeknek. Sok visszatérő férfi vendégünk ilyenkor rutinosan készül a húsvéti ünnepekre és locsolóvers kíséretében, kölnivel, vagy vízzel öntözték meg a nyuszifüles lányokat.

Nem volt ez másként az Aqua-Palace élményfürdőben sem. Itt is megajándékozták csokitojásokkal a gyerekeket, így az időben érkezők hamar elkapkodták a finomságokat.

mozaik húsvét 3

Mindegyik napon kézműves foglalkozáson alkothattak a kreatív szülők és gyerekek, ahol rengeteg különleges és szép alkotás született, melyet örömmel vittek haza emlékbe.

mozaik 4

Az ünnepi hétvége első három napjának délutánján a Miki Mini Partié volt a főszerep. Több száz gyermek szórakozott együtt az Aqua-Palace élményfürdő Gyermekvilág szintjén. Egyik apróság sem távozott üres kézzel, még a legbulisabb szülők is sok-sok ajándékkal térhettek haza. Természetesen AquaPali a bulik végén minden kislányt és anyukát meglocsolt, a fiúk locsolóverseit pedig ajándékkal jutalmaztuk.

57775135_2416307981747955_1134352402481152_n

Reméljük, hogy sikerült felejthetetlen élményeket nyújtanunk fürdőzőink számára és a jövőben is visszatérő vendégeinkként üdvözölhetjük Önöket!

 

SziZsu