2017. 02. 10. - 08:21

Minden, amit az egészségről és a tudatos táplálkozás kapcsolatáról tudni érdemes - tudományos előadást tartottak az Aqua-Palace élményfürdőben

Minden, amit az egészségről és a tudatos táplálkozás kapcsolatáról tudni érdemes - tudományos előadást tartottak az Aqua-Palace élményfürdőben

E címmel tartott előadást Prof. Dr. habil Dinya Zoltán a Magyar Tudományos Akadémia professzora, valamint Dr. Kelemen Béla mérnök-közgazdász az Aqua-Palace élményfürdő Konferenciatermében 2017. februrár 8-án.

Prof. Dr. habil Dinya Zoltán és Dr. Kelemen Béla tudományos, tényszerű előadásainak köszönhetően az érdeklődők megtudhatták, hogy mi kell az egészséges élet kialakításához. Teljeskörű felvilágosítást adtak arról, hogy az egészséghez nemcsak a táplálkozás és testi kondíciónk karban tartása szükségeltetik, hanem a lelki béke megteremtése és a pszichénk egyensúlyban tartása is fontos tényező.

A tumoros megbetegedések száma Magyarországon kiemelkedően magas. Ennek megelőzése, valamint a leggyakoribb betegségek, mint pl. az asztma, allergia, ételintolerancia, hormonális-, vagy metabolikus súlyproblémák és a káros sejtek kialakulásának gátlása, illetve a már kialakult betegségekből való mielőbbi gyógyulás csak megfelelő életmód váltással lehetséges.

Elsősorban a prevenció, a megelőzés fontosságára hívták fel a figyelmet. Ehhez kaptak instrukciókat, tanácsokat a megjelentek, melyeket az előadók tudományos magyarázatokkal, adatokkal és saját tapasztalatokkal támasztottak alá.

 

SziZsu