2017. 11. 10. - 11:02

Minden, amit a Hungarospa gyógykezeléseiről tudni érdemes!

Minden, amit a Hungarospa gyógykezeléseiről tudni érdemes!

A Hungarospa Gyógyfürdőjében rengeteg tapasztalat gyűlt össze a gyógyvizes kezelésekről az elmúl 90 év során, hiszen a kezdetekkor felismerték a víz gyógyító erejét. Ráadásul az elmúlt évtizedekben számos orvosi kutatás is bizonyította annak jótékony hatásait. Erről és a hajdúszoboszlói fürdőben elérhető gyógyászati kezelésekről beszél a következő videóban a Hungarospa reumatológus szakorvosa. Dr. Kálmánczhey Judit.

A reumatológus szakorvos elmondása szerint a víz gyógyhatása rendkívül széleskörű. Elsősorban mozgásszervi betegségek esetén, ízületi- és gerincbetegségeknél, az úgynevezett kopásos panaszoknál alkalmazható.

Ezen felül törések és mozgásszervi műtétek utáni rehabilitáció során is segít a beteg felépülését, továbbá jó hatással van egyes bőrgyógyászati, nőgyógyászati és idegrendszeri betegségekre is.

A gyógykezeléseket helyben, fürdőnk szakorvosai vizsgálat után írják fel. A NEAK (volt OEP) által támogatott kezelések igénybevételéhez szükséges a TAJ kártya és lakcímkártya. A Hungarospa-ban a kezelések megkezdéséhez nem szükséges háziorvosi beutaló.

A Gyógyfürdőben található gyógyászati kezelésekről és aktuális akciókról IDE kattintva tájékozódhatnak!

A helyi televízó riportját ebben a videóban nézheti meg:

Szeretettel várjuk gyógyulni és piehnni vágyó vendégeinket!

 

SziZsu