2017. 07. 24. - 09:36

Megválasztottuk a Hajdúság Királynőjét a Hungarospa Strandfürdőjében

Megválasztottuk a Hajdúság Királynőjét a Hungarospa Strandfürdőjében

Július 26-án 90. születésnapját ünnepeli a Hungarospa fürdőkomplexuma. A születésnapi hét programsorozatát  szépségkirálynő választással indítottuk. A  Hajdúság Szépe  és a Miss Alpok-Adria Hajdú-Bihar megyei döntő 2017. július 22-én, szombaton került megrendezésre a strandfürdő hajó színpadán, ahol 15 szépség közül választottuk ki a legszebbeket. 

Gyönyörű időjárás, fantasztikus hangulat és kivételes helyszín biztosította a tökéletes alapot az élő showba bekerült hölgyeknek a megmérettetéshez.

A nézőközönség a tengerparti medencéből biztatta a versenyzőket és nyilvánított véleményt a 12 tagú zsűri értékelése mellett. A verseny két körös pontozással dőlt el, ahol  a maximálisan szerezhető pontszám zsűritagonként húsz volt.

Zsűri tagjai:

1. Máté Lajos, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője, a Turisztikai Bizottság elnöke

2. Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, a Magyar Fürdőszövetség elnöke

3. Tóth Tünde, a 2016-os Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria Regionális verseny I. udvarhölgye

4. Bodó Sándor, országgyűlési képviselő, a Zsűri elnöke

5. Bernáth László, a Hajdú-Bihar Megyei önkormányzat képviselője, a Jogi-, Ügyrendi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke

6. Harsányi István, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője és a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Felügyelő Bizottságának tagja

7. Baráth Szilveszter, televíziós producer

8. Kiss Csaba, Főmérnök Aqua-Generál Kft képviseletében

9. Halász Krisztina, mesterkozmetikus, az animi lélekkozmetika módszertanának kidolgozója, az Animi Beauty Sytem kft nevében    

A Francia Kozmetika és az Animi Oktató Központ  Debrecenben, a Halköz Üzletház magasföldszintjén található.

10. Lupsán Róbert a Hajdú-bihari Napló és Hajdú Online értékesítési vezetője

11. Balogh Károly, a legjobb vidéki éttermek címet elnyert IKON étterem tulajdonosa

12. Dr. Virág Attila ügyvéd, a rendezvény hitelesítője

A gálaműsort fotózások és koreográfia próbák előzték meg, melyre a jelentkezők nagy izgalommal készültek Katona Erzsébet rendező instruálása alapján. Épp olyan fontos volt a magabiztos mozgás, mint az elmaradhatatlan mosoly!

Igen erős mezőnyben, szoros pontszámok és látványos koreográfiák mellett a sztárvendég, Feke Pál műsora alatt ismét döntenie kellett a zsűritagoknak, hiszen a harmadik helyen azonos pontszám, azaz döntetlen alakult ki.

Végül a nagyvonalú és nagyszámú különdíjak átadása után a dobogóra kerültek: 

III. helyezett:

A modell adottságokkal rendelkező 25 éves, debreceni, 180 cm magas hölgy Puskás Orsolya, aki csecsemő és gyermekápoló. A közeljövőben szívesen kipróbálná magát a szépségszakmában is.


II. helyezett és közönségdíjas:

A bájos, 22 éves 175 cm magas főiskolai hallgató, aki Tolcsváról érkezett, Tóth Tamara. Munkája mellett az egészségmegőrzésre és a karitatív tevékenységre is nagy hangsúlyt fektet.


I. helyezett:

A házigazda, Czeglédi Gyula vezérigazgató és Bodó Sándor, zsűri elnök együttes közreműködéssel koronázta meg a gyönyörű 17 éves, 174 cm magas, nádudvari Ludman Fruzsinát, aki még gimnazista. Szabadidejében szívesen modellkedik, nagy érdeklődéssel fordul a pszichológiai tudomány felé.

A 2. és 3. helyezett hölgy a középdöntőbe kerültek, ahonnan ők is tovább mehetnek az országos mezőnybe. A királynőért pedig már biztos, hogy tovább szurkolunk az országos döntőn, ahonnan két világversenyre is kijuthat.

Szeretettel gratulálunk a helyezésekhez, különdíjakhoz és természetesen minden versenyző hölgynek köszönjük a részvételt!

Köszönjük, hogy velünk ünnepelték a hölgyeket, a nyerteseket  és a Hungarospa fürdőjének 90. születésnapi programját!

Szeretettel várjuk Önöket további rendezvényeinkre, az egy héten át tartó ünnepi programjainkra!

 

SziZsu