2018. 07. 30. - 09:55

Megválasztottuk a 20. Hajdúság Szépét Hajdúszoboszlón

Megválasztottuk a 20. Hajdúság Szépét Hajdúszoboszlón
2018. július 28-án délután rendezte meg a Hungaospa a több évtizedes hagyománnyal rendelkező "Hajdúság Szépe" választás elnevezésű szépségversenyét a mediterrán tengerpart hajószínpadán.

Idén 13 gyönyörű lány vett részt a versenyen és mutatkozott be a medencében fürdőző  közönség és a zsűri előtt koktélruhában és bikiniben. A forróságot a bájos idomok és a csábos mosolyok még tovább fokozták. A zsűri tagjai a napernyők alól, a közönség pedig a hűsítő medencéből szurkolhatott a legszebbeknek.

DSC_67411 800

A gálaműsort fotózások és koreográfia próbák előzték meg, melyre a jelentkezők nagy izgalommal készültek Katona Erzsébet rendező instruálása alapján. Épp olyan fontos volt a magabiztos mozgás, mint az elmaradhatatlan mosoly.

Zsűri tagjai:
 • Bernáth László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat képviselője, a Jogi, Ügyrendi és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke
 • Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Önkormányzat képviselője
 • Tiliczky Katalin, a Hajdúszoboszlói Városi Televízió felelős szerkesztője és intézményvezetője
 • Czeglédi Gyula, a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója
 • Ludman Fruzsina, a 2017-es Hajdúság Szépe és Miss Alpok Adria Regionális verseny királynője
 • Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője
 • Balogh Tamás a Debreceni Egyetem – Unifit Fitness & Gym Center és az EFI Fitness Iskola képviseletében
 • Szabó-Kóré Anita, a Miss Alpok Adria szépségverseny magyarországi képviseletében, aki Tropical Magazin divatszerkesztője, bloggere
 • Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész főorvos, az Elite Clinic tulajdonosa
 • Pankotai Anita sminkmester
 • Boros Norbert, a Hajdú-bihari Napló főszerkesztője
 • Fejes Márton fotográfus, a Tri Lite fotó stúdió vezetője

DSC_59100 800

A vállalkozó kedvű versenyzők elsőként koktélruhában vonultak ki egy közös koreográfiával, majd egyenként mutatták be magukat, tevékenységüket és kedvenc hobbijukat. A zsűri két körben, a helyszínen, pontozó táblák feltartásával nyilvánította ki véleményét. Ezt követően a második kör, azaz a fürdőruhás vonulás hozott némi enyhülést a rekkenő hőségben. bikinisMíg a zsűri elvonult meghozni döntését a különdíjakról, és összeadta a pontszámokat, addig Kökény Attila énekes szórakoztatta a nagyérdeműt.

A zsűri döntése alapján a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. 91. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő Hajdúság Szépe választáson a korona a 21 éves, 4-es sorszámot viselő Pinczés Nikolett fejére került, aki toxikológusként dolgozik. Szabadidejében hostesskedik és modellkedik. A Hungarospa jóvoltából 150.000.- Ft értékű ajándékutalvánnyal gazdagodott.
DSC_7218 800
A Hungarospa honlapján zajló közönségszavazást a 17 éves hajdúszoboszlói, 7. sorszámot viselő Dóró Bianka nyerte, aki még középiskolai tanulmányait folytatja. Szabadidejében sminkmodellkedést vállal.  A Hungarospa egy két fő részére szóló wellnes hétvégével ajándékozta meg a Hungarospa Termal Hotelbe.
DSC_70388 800
A királynő második udvarhölgye, azaz a III. helyezett, a 9-es sorszámú Juhász Boglárka lett, aki Berettyóújfaluból érkezett és átvehette a Hungarospa 50.000.- ft értékű utalványát.
DSC_70733 800
Az első udvarhölgy, vagyis a II. helyezett, az 5-ös sorszámot viselő Pásti Anett lett Debrecenből, aki 100.000 Ft értékű utalványt kapott a Hungarospatól. Marketingesként dolgozik és szeptembertől egyetemi tanulmányait kezdi pszichológia szakon.
DSC_73677 800
A királynő és az udvarhölgyek automatikusan bekerültek a Miss Alpok Adria szépségverseny magyarországi mezőnyébe, valamint a közönségdíjas automatikusan a verseny középdöntőjébe.
 
Szeretettel gratulálunk a helyezésekhez, különdíjakhoz és természetesen minden versenyző hölgynek köszönjük a részvételt!

Köszönjük, hogy velünk ünnepelték a hölgyeket, a nyerteseket  és a Hungarospa fürdőjének 91. születésnapi programját!

Szeretettel várjuk Önöket további rendezvényeinkre!