2019. 01. 03. - 09:10

Megint bikiniben köszöntöttük az újévet az Aqua-Palace élményfürdőben!

Megint bikiniben köszöntöttük az újévet az Aqua-Palace élményfürdőben!
A 2018-as évet is sikerült Magyarország legnagyobb medencés habpartyjával zárni az Aqua-Palace élményfürdőben. Minden alkalommal rengetegen érkeznek hozzánk szilveszterezni, belföldről és külföldről egyránt. Most is 1000 vendég bulizott hajnalig a habtengerben, immáron hetedik alkalommal.
A szilveszteri szokásoktól eltérő, exkluzív környezetben, kivételes műsorokkal, zenével és látványelemekkel zajlott az éjszakai szilveszteri fürdőbuli az Aqua-Palace élményfürdőben.
Már hetedik alkalommal jöttek el hozzánk szilveszterezni a határon innen és túlról, hogy felejthetetlen élményekkel köszöntsék az újévet. Többen is voltak, aki már több éve nálunk tölti a szilvesztert.
Az öltözőből a medencetérbe érve rögtön egy-egy welcome drink várta a fürdőruhás vendégeket, míg a fürdőtérben lézer- és animált habshow fokozta tovább a hangulatot DJ Pici (Pikowatt) közreműködésével.
A határon túli vendégeink tiszteletére 23 órakor már a romániai újévet köszönthettük egy-egy pohár pezsgővel. Ennek örömét előzte meg a debreceni Valcer Táncstúdió tánccsoportja, akik 22 órakor léptek színpadra. Félórás, elképesztően látványos, latin-amerikai műsorral készültek és pezsdítően forró hangulatot termtettek a Fürdőtérben. Hatalmas ováció kísérte a produkciójukat. Egy kis ízelítő a műsorból és a bulihangulatból:
Ezt követően DJ Pici felpörgette a lemezjátszóit és egy rögtönzött koerográfiával, valamint animált habshow-val folytatódott szilveszteri őrület. Különleges produkció következett a magyarországi éjfél előtt, hiszen Rácz Gergő pörgette fel a közönséget legjobb slágáreivel a Himnusz előtt, melynek kíséretében pezsgővel együtt köszöntöttük a magyar újévet.
Rácz Gergő 4
 

Így búcsúztattuk 2018-at a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Aqua-Palace élményfürdőjében!

Reméljük, hogy idén is találkozunk, aki pedig kimaradt, tartson velünk legközelebb!

Szeretettel várunk mindenkit fürdőkomplexumunkba 2019-ben is!

 

SziZsu