2019. 11. 08. - 11:54

Márton-napi vigadalom Hajdúszoboszlón!

Márton-napi vigadalom Hajdúszoboszlón!

Bár már beköszöntött az ősz, s a hideg idő, Hajdúszoboszlón novemberben is kínálunk programot az idelátogató vendégeknek. Szeretettel várja vendégeit a Hungarospa Thermal Hotel*** étterme a Márton-napi Vigadalom városi rendezvényén 2019. november 15. és 17. között.

Minőségi programkínálattal és finom falatokkal várják az érdeklődőket a hajdúszoboszlói vendéglátók és éttermek, 2019. november 15-17. között a Márton-napi Vigasságok rendezvényére. Az egész napos fürdőzést követően a libás ételek és a kiváló pincészetek borai veszik át a főszerepet. A Hungarospa Thermal Hotel éttermének ételkülönlegességeivel is találkozhatnak a város vendégei a fesztivál idején, érdemes mindet végigkóstolni:
- Legényfogóleves lúdgége tésztával
- Sült libacomb
- Libamell steak
- Libás toros
- Resztelt libamáj és még sok más libás finomság.
 
marton-napi-vigadalom

A Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor még megengedett a jóízű és gazdag falatozás, mulatozás. Igaz, hogy ma már a böjtöt nem sokan tartják, viszont a Márton-napi hagyományok annál inkább újjáélednek. Ahogy országszerte sok helyen, így Hajdúszoboszlón is megemlékeznek Márton napjáról: zamatos újborral, kiváló lúdételekkel és szórakoztató programokkal!

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket a Hungarospa fürdőkomplexumába és a Thermal Hotel*** standjához!

Jó szórakozást és jó étvágyat kívánunk!

 

SziZsu