2017. 11. 08. - 13:01

Márton napi libaságok Hajdúszoboszlón!

Márton napi libaságok Hajdúszoboszlón!

Bár már beköszöntött az ősz, s a hideg idő, Hajdúszoboszlón novemberben is kínálunk programot az idelátogató vendégeknek. Szeretettel várja vendégeit a Hungarospa Thermal Hotel*** étterme a 7. Márton Napi Libalakoma városi rendezvényen 2017. november 10. és 12. között.

Színes programkínálattal és finom falatokkal várják az érdeklődőket a hajdúszoboszlói vendéglátók és éttermek 2017. november 10-12. között, péntektől vasárnapig – immár hetedik alkalommal. Az egésznapos fürdőzést követően  a libás ételek és a kiváló pincészetek borai veszik át a főszerepet. A Hungarospa Thermal Hotel éttermének ételkülönlegességeivel is találkozhatnak a város vendégei a fesztivál idején, érdemes mindet végigkóstolni.

A Márton nap a 40 napos adventi böjtöt megelőző utolsó nap, amikor még megengedett a jóízű és gazdag falatozás, mulatozás. Igaz, hogy ma már a böjtöt nem sokan tartják, viszont a Márton-napi hagyományok annál inkább újjáélednek. Ahogy országszerte sok helyen, így Hajdúszoboszlón is megemlékeznek Márton napjáról: zamatos újborral, kiváló lúdételekkel és szórakoztató programokkal!

Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket a Hungarospa fürdőkomplexumába és a Thermal Hotel*** standjához!

Jó szórakozást és jó étvágyat kívánunk!

 

SziZsu