2019. 07. 04. - 11:58

Lengyel szakmai delegáció járt a Hungarospa-nál

Lengyel szakmai delegáció járt a Hungarospa-nál
2019. június 27-én a lengyel Unia Przedsiebiorczych civil egyesület vezetőségét és a krosno-i járás parlamenti képviselőjét, Joanna Frydrych-et és szakmai kíséretét, Pawel Bachota-t, az Unia Przedsiebiorczych civil egyesület elnökét, Łukasz Seidel alelnököt, Beata Konieczko titkárnőt és Witold Skiba önkormányzati kèpviselőt láttuk vendégül a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. irodaházában.
 
A szakmai delegációt Bodó Sándor államtitkár és parlamenti képviselő, a fürdő képviseletében Czeglédi Gyula vezérigazgató, Kircsi Lajos gazdasági igazgató, Dr. Oláh Mihály orvos igazgató, Hajdúszoboszló város képviseletében Kanizsay György Béla önkormányzati képviselő, a Hajdúszoboszlói TDM iroda részéről pedig Bagoly Enikő fogadta.
mozaik_1
 
A résztvevők beszélgetést folytattak a gyógyvízzel kapcsolatos kezelésekről és a gyógyvíz hatásairól, valamint a fürdő saját kutatásairól, illetve a Hungarospa reklámfilmjét is megtekintették.
Joanna Frydrych képviselőasszonnyal több turisztikai témában is egyeztettek: közvetlen légi járat Warsó vagy Gdańsk és Debrecen között, egy lengyel országos televízióval marketing együttműködés a jövő nyári szezonra vonatkozóan, illetve a lengyel Reumatológiai és Fizioterápiás Intézettel történő szakmai kapcsolatfelvétel.
 
IMG_05611

A találkozón szakmai egyeztetések történtek a két egyesület és a két város  kölcsönös népszerűsítésének lehetőségeiről.
A szakmai megbeszélést követően a delegáció tagjai bejárták a Gyógy- és strandfürdőt és kipróbálták az Aquapark csúszdáit is, de ellátogattak a Hortobágyra és Debrecen néhány nevezetességével is megismerkedtek.
 
IMG_0426 1000
 
SziZsu