2008. 03. 18. - 14:48

Látogatók az Oroszországi Föderációból a Hungarospa-nál

Látogatók az Oroszországi Föderációból a Hungarospa-nál
Március 18-án meglátogatta a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőt a Cseljabinszki terület építésügyi miniszter helyettese és az Oroszországi Föderáció debreceni Főkonzulja.

Viktor Tupikin miniszter helyettes Debrecen város meghívására érkezett a két város és körzeteik közötti együttműködés fejlesztése céljából. Szergej Borozdin Főkonzul kísérte el a cseljabinszki vendéget Hajdúszoboszlóra.
A látogatás Czeglédi Gyulánál, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatójánál kezdődött.
Egy kötetlen beszélgetés keretében vezérigazgatónk bemutatta a Hungarospa Zrt.-t, majd ajándékkal kedveskedett a látogatóknak.
Ezután a vendégek megtekintették a Gyógyfürdőt és a gyógyászatot. Nagy érdeklődést mutattak a súlyfürdő és iszap kezelések iránt, ugyanis körzetükben szinte ismeretlenek a termálvízre épülő gyógykezelések.
A gyógyászat megtekintése után rövid sétát tettek a strandon és az Aquaparkban, mely szintén elnyerte tetszésüket.

oroszok500_396_20080318144812_191.JPG

Viktor Tupikin igéretet tett arra, hogy fürdőkomplexumunk, valamint szállodánk ajánlatát továbbítja a cseljabinszki utazási irodáknak, utaztatóknak. Jekatyerinburgból jelenleg is közlekedik közvetlen repülőjárat Budapestre, folynak a tárgyalások egy Jekatyerinburg – Debrecen járat indításáról. Bízunk benne, hogy a jövőben gyógyászati céllal csoportokat tudunk majd fogadni Oroszország e területéről is. Ennek feltételeként a vendégek elsősorban a minél szélesebb körű információ nyújtást szorgalmazták orosz nyelven.
Megnyugtatásul a következőket tudtuk elmondani:
A Hungarospa Zrt. rendelkezik orosz nyelvű weboldallal, ahol valamennyi információ megtalálható orosz nyelven , valamint orosz nyelvű prospektusunk is van. Főszezonban tervezzük az orosz nyelvű hangosbemondást is a strandon.