2018. 03. 19. - 09:29

Látogassanak el a hajdúszoboszlói fürdőbe a Víz világnapján!

Látogassanak el a hajdúszoboszlói fürdőbe a Víz világnapján!

2018. március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. is csatlakozott az eseményhez. Ezen a napon ajándék ásványvízzel várjuk a Gyógyfürdő, az Aqua-Palace Élményfürdő és az Árpád uszoda vendégeit.

Minden évben március 22-én ünnepeljük a Víz világnapját, így ezen a tavaszi napon kiemelt figyelmet fordítunk világszerte a föld vízkészletére, a víz minőségének megőrzésére, jótékony hatásainak népszerűsítésére. A Magyar Fürdőszövetség mindennek a kezdeményezésnek évek óta lelkes támogatója, így a Hungarospa fürdőkomplexuma is minden évben csatlakozik ehhez az esményhez.

A 2018-as Víz Világnap nemzetközi szlogenje nem véletlenül lett a „Védd természetesen!”. Bolygónk legégetőbb problémáival a XX. században csak regionális szinteken foglalkoztak a nemzetek, mára azonban már nem csupán a víz tisztasága a globális kérdés. Új erdőket kell telepíteni, vissza kell kapcsolni a folyókat az árterekhez, helyre kell állítani a vizes élőhelyeket, hiszen ezek tartják egyensúlyban a víz körforgását, javítva az emberiség egészségét és életminőségét.

A Hungarospa-nál igyekszünk mi is felhívni a figyelmet vízkincsünk megóvására, ezért a vendégek számára egy-egy üveg saját palackozású, természetes, hajdúszoboszlói Pávai Vajna ásványvizet ajándékozunk a jeles nap alkalmából.

Szeretettel vár mindenkit a Hungarospa fürdőkomplexuma a Víz Világnapján!
 
SziZsu