2020. 01. 24. - 10:57

Közgyűlést tartott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Közgyűlést tartott a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.
2020. január 24-én Közgyűlés megtartására került sor a Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. székhelyén, a Központi Irodaház tárgyalótermében.
A közgyűlésen Hajdúszoboszló Város Önkormányzatát Czeglédi Gyula polgármester, míg Dolgozói és Segélyező Alapítványunkat Nyéki István Kuratóriumi elnök képviselte, valamint jelen voltak a Hungarospa Felügyelő Bizottságának tagjai, illetve az Igazgatóság elnöke.
 
IMG_3582 1000
A képen szemben ül: Nyéki István kuratóriumi elnök, Czeglédi Gyula polgármester, Harsányi István FB elnök és Nagy Balázs FB tag
 
A Közgyűlés keretében hivatalosan is kinevezésre került a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. új cégvezető vezérigazgatója Kircsi Lajos személyében, aki korábban 24 éven keresztül a Társaság gazdasági igazgatójaként dolgozott. Kircsi úr közreműködésével tovább folytatódhat a Társaság korábbi sikeres időszaka és a tulajdonosok által kitűzött célok teljesítése.
 
IMG_3585 1000A képen szemben ül: Kircsi Lajos cégvezető vezérigazgató, Dr. Zajdó Zsolt az Igazgatóság elnöke és Varga Judit titkárságvezető, humánszervező és esélyegyenlőségi referens
 
 
SziZsu