2008. 03. 28. - 08:30

Kovács Balázs, az osztrák külképviselet új vezetője látogatta meg a Hungarospa Zrt.-t

Kovács Balázs, az osztrák külképviselet új vezetője látogatta meg a Hungarospa Zrt.-t
A Magyar Turimus Zrt. közlemúltban nevezte ki az osztrák külképviselet vezetőjének Kovács Balázst, aki március 20-án meglátogatta a Hungarospa hajdúszoboszlói fürdőkomplexumot.
A turisztikai szakember számára nem ismeretlen Hajdúszoboszló, hiszen többször járt már nálunk. Idegenforgalmi főiskolás évei alatt dolgozott a nemzeti turisztikai marketingszervezetnél.
A közelmúltban az ÖTM Turisztikai Szakállamtitkárságán vezető tanácsosként vett részt a turizmussal összefüggő fejlesztéspolitikai és stratégiai tervezésben és a szakállamtitkárság kommunikációs tevékenységében. Kovács Balázs áprilistól foglalja el új álláshelyét Bécsben, előtte azonban körbejárja a főbb idegenforgalmi szolgáltatókat.
Hajdúszoboszlói látogatását Czeglédi Gyulánál, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatójánál kezdte, ahol az osztrák piacon történő együttműködési lehetőségekről tárgyaltak.

kovacs_balazs2_500_205_2008032882755_148.JPG

Sajnos jelenleg a hazánkba érkező osztrák vendégek mindössze 1,8 %-a látogat el Hajdú-Bihar megyébe. A szakemberek a marketing eszközök bővítésével, különösen az internet nyújtotta lehetőségek jobb kihasználásával azon fáradoznak, hogy ez az arány javuljon.

A megbeszélést követően Kovács Balázs megtekintette a Hungarospa Thermal Hotelt***, ahol Földesi Szilvia értékesítési vezető mutatta be a szálloda szolgáltatásait.

kovacs_balazs500_112_2008032882755_944.JPG