2019. 12. 09. - 00:00

Kiváló hangulatú rendezvénnyel zárta az évet a Hungarospa Zrt.

Kiváló hangulatú rendezvénnyel zárta az évet a Hungarospa Zrt.
2019. december 6-án, pénteken este évzáró rendezvényt tartott a Hungarospa az Árpád Uszodában, ahol a munkatársak elismerésekben részesültek, valamint vacsorával, műsorral és tánccal zárták az évet. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. évzáró rendezvényén a foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, egyben Hajdú-Bihar megye országgyűlési képviselője, Hajdúszoboszló város polgármestere és a képviselő testület tagjai is megtisztelték jelenlétükkel Társaságunkat.
Bodó Sándor országgyűlési képviselő és államtitkár, Czeglédi Gyula Hajdúszoboszló város polgármestere és dr. Zajdó Zsolta Hungarospa igazgatóságának elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket. Mindannyian megköszönték Társaságunk munkatársainak az idei kiemelkedően eredményes és sikeres munkát, valamint elmondták ünnepi jókívánságaikat.
 
DSC_76444 1200
Balról: dr. Zajdó Zsolt igazgatósági elnök, dr. Pinczés Róbert igazgatósági tag, Lőrincz László igazgatósági tag, Bodó Sándor államtitkár és országgyűlési képviselő, Czeglédi Gyula polgármester
 
Czeglédi Gyula beszédében elmondta, hogy az idei évben rendhagyó módon köszönthette egykori munkatársait, egyben búcsúzva tőlük vezérigazgatóként, de hangsúlyozta, hogy polgármesterként, a tulajdonosi oldalról ugyanúgy gondja lesz a Hungarospa egész működésére és dolgozóira. A megható pillanatokat követően az elmúlt 25 évben végzett eredményes munkáját álló tapssal köszönte meg az egész kollektíva.
 
vezetők 1200
Beszédet mondott: Bodó Sándor államtitkár és országgyűlési képviselő, Czeglédi Gyula polgármester és dr. Zajdó Zsolt igazgatósági elnök
 
A köszöntő beszédeket követően Czeglédi Gyula polgármester és dr. Zajdó Zsolt elnök közösen adták át a 38 db törzsgárda és 19 db véradásért járó jutalmat a munkatársaknak munkájuk elismeréseként. Meglepetésként, több kolléga ajándék jutalomban is részesült kiemelkedő munkájáért és nyugdíjba vonulásuk alkalmából.
 
véradó mozaik

Az igazgatóság elnökének pohárköszöntőjét egy kellemes hangulatú vacsora követte, ahol a Magyar Légtornász Egyesület két csinos táncosa selyemszalagokon tartott egy lélegzetelállító bemutatót a jelenlévőknek.

légtornászok 1200

Az este további részében a jókedvről, táncról és a legbulisabb zenékről Ábrányi Miki gondoskodott.

 

SziZsu