2021. 03. 11. - 13:58

Kisfilm készül a Prémium Zóna projektről

Kisfilm készül a Prémium Zóna projektről
2021. március 11-én a FilmEver Stúdió  forgatócsoportja érkezett  az épülő Prémium Zónába. A stáb a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Kisfaludy Program projektjeiről készít kisfilmeket  az MTÜ közösségi felületeire.

Ahogy arról korábban már többször beszámoltunk, Prémium Zóna néven egy új szabadtéri wellness fürdőrész épül a hajdúszoboszlói strandon a Magyar Állam 1,5 milliárd forintos támogatásával. A közel 3,5 milliárd forintos fejlesztést idén nyáron vehetik birtokba a fürdőzők. 

stáb1000                             A FilmEver forgatócsoport tagjai Kircsi Lajos vezérigazgatóval és Máté Viktória pr menedzserrel a gyermekmedencénél

 

A forgatócsoport megörökítette  a Prémium Zónában épülő medencéket (Plitvice medence, Tahiti medence, Amazonas medence, gyermekmedence). 

          jakuzzik.1000

                 Épülő jakuzzi tölcsérek az Amazonas medencében

Forgattak többek között a vízgépházban, az önkiszolgáló étteremben, valamint drónos felvételeket is készítettek a beruházásról.

vízgépház.1000

Az interjúban Kircsi Lajos vezérigazgatót többek között arról kérdezték, miért fontos a fürdő és a település számára ez a támogatás? 

Az elkészült kisfilmet a vezérigazgató válaszaival a Hungarospa is hamarosan bemutaja az érdeklődők számára.

 

KZS