2018. 03. 05. - 11:21

Kényeztető nőnapi élmények az Aqua-Palace élményfürdőben!

Kényeztető nőnapi élmények az Aqua-Palace élményfürdőben!

Március elején, a tavasz hajnalán nem csak az első napsugaraknak örülhetünk, hanem ekkor ünnepeljük a Nemzetközi Nőnapot is. A Hungarospa fürdőkomplexuma kiváló helyszínt biztosít a hölgyek ünneplésére Hajdúszoboszlón. Jöjjön el, ünnepelje a Nőnapot ötcsillagos környezetben és merüljön el a kényeztető élményekben!

Ez a nap egy nagyszerű lehetőség arra, hogy kimutassuk mennyire fontosak és értékesek számunkra az életünkben helyet foglaló NŐK. Legyen szó párkapcsolatról, családtagról, munkatársról, barátról, tegyen feléjük egy olyan gesztust, mellyel kifejezheti, hogy mennyire értékes szerepet töltenek be az Ön életében. Szakítson idén a hagyományokkal és Nőnap alkalmából a múlandó virág vagy csokoládé helyett lepje meg a szíve hölgyét egy kényeztető masszázzsal, szoláriummal, vagy akár egy tavaszi méregtelenítő csomaggal! Ajándékozzon maradandó élményt és a siker garantált!

Fürdőkomplexumunkban 2018. március 8-án mi is a nőket ünnepeljük. Számos programmal készülünk a hölgyeknek, hogy igazán megszépülve és feltöltődve térhessenek vissza a hétköznapokba.

Szaunamesterünk segít ellazulni az évszakhoz illő programokkal. Az egész estés kikapcsolódás alatt nemcsak pihenhetnek majd, de a szaunázás jótékony hatásait is megtapasztalhatják. Szauna szeánszaink teljes méregtelenítést nyújtanak szauna kedvelő vendégeink számára. A szauna szeánszok során alkalmazott gyógynövényes felöntés, intenzíven tisztítja a légutakat; a természetes anyagokkal történő bőrápolás egészséges táplálékot nyújt a bőrnek; a feszesítő bőrradírozás pedig segíti bőrünk megújulását.

 

Azok a vendégek, akik egy felejthetetlen élményre vágynak, vegyék igénybe az Aqua-Palace élményfürdő exkluzív Relax szobáját, ahol csodálatos, meghitt környezetben tölthetnek el párjukkal néhány romantikus órát. Jöjjön el kedvesével és töltődjenek fel a tavaszra együtt!

Mindig rohannia kell? Nincs ideje a barátnőire, Önmagára? Akkor itt az ideje egy kis lazításnak. Jöjjön és töltsön el egy csajos napot barátnőivel Nőnap alkalmából vagy lepje meg magát egy különleges, kényeztető szabadnappal! A feltöltődés garantált!

Szeretettel várunk minden kedves Hölgyet, és természetesen urat is Nőnapon!

 

SziZsu