2017. 09. 28. - 08:22

Kedvesség és figyelmesség a Turizmus világnapján is a hajdúszoboszlói fürdőben

Kedvesség és figyelmesség a Turizmus világnapján is a hajdúszoboszlói fürdőben

Minden évben, szeptember 27-én, a Turizmus Világnapján még több figyelmet szentelünk a vendégszeretet fontosságának, így 2017-ben is számos meglepetéssel és programmal vártuk vendégeinket a Hungarospa fürdőkomplexumában.

A Turizmus Világnapját a turizmusban dolgozók  idén már hetedik alkalommal ünnepelték meg országszerte. A korábbi években többek között olyan témák kerültek fókuszba, mint a turizmus általi közösségfejlesztés, a fenntartható energiagazdálkodás, vizeink védelme, a kultúrák közötti interakció vagy a klímaváltozás kihívásaira adott válaszok. 2017-ben az ENSZ Turisztikai Világszervezete nem csak az esemény központi témájaként, hanem egész évre a fenntartható turizmust, mottójának pedig a Sustaniable tourism - a tool for development, vagyis a "Fenntartható turizmus - eszköz a fejlődéshez" jelszót választotta.

A Hungarospa minden évben igyekszik egy apró figyelmességgel köszönteni vendégeit és programokkal kiegészíteni a fürdőzés élményét a Turizmus Világnapján is, ezért 2017. szeptember 27-én, szerdán, egész napos meglepetésekkel és élményekkel készültünk vendégeinknek.

A Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace élményfürdőben és az Árpád uszodában ajándék csokoládéval leptük meg a hozzánk érkező vendégeinket. 

Délelőtt 11 órától a Gyógyfürdő medencecéinél tartott egy vidám vízi tornát Szűcsné Sári Mariann fittness és aerobic edzőnk. A torna - a hűvös szeptemberi napok ellenére - gyönyörűen napos, meleg időben és kellemes hangulatban zajlott, vendégeink legnagyobb örömére és egészségére.

Akik az Aqua-Palace élményfürdőnk szolgáltatásit próbálták ki, sem maradtak ki az egészségmegőrzésből, hiszen délután fél 2-től Mariann nekik is tartott egy humoros vízi tornát, ahol fáradhatatlanok voltak idősek és fiatalok egyaránt.

A rengeteg víziélmény után 16 órától a szaunázás szerelmeseinek különleges szauna-szeánszokkal kedveztünk élményfürdőnk Szaunavilágában. A szeánszokat a Hungarospa egyik szaunamestere, Nagy Attila vezette, aki kellő szakmai hozzáértéssel, vidám személyiségével és törölközőjének forgatásával repítette el a résztvevőket a nyári forróságba.

Őszintén reméljük, hogy nem csak a világnapon, hanem minden egyes itt eltöltött napon a hozzánk érkező turisták felejthetetlen élményekkel térnek haza, és rövid időn belül újra meglátogatnak bennünket!

További 2017-es rendezvényeinkről ITT tájékozódhatnak!

 

SziZsu