2016. 06. 28. - 15:15

Izgalmas strandfoci bajnokság volt a Hungarospa Sportcentrumában!

Izgalmas strandfoci bajnokság volt a Hungarospa Sportcentrumában!

A Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupáját első alkalommal rendeztük meg Hajdúszoboszlón a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. Strandfürdőjének Sportcentrumában a Tiszafüredi Városi Sportegyesület közreműködésével. A bajnokság első fordulóján, 2016. június 25-én és 26-án, 14 csapat mérte össze tudását a homokban.

A kellemes nyári idő és a mediterrán hangulat mellé a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. munkatársainak segítőkész vendéglátása is társult, így a versenyzők barátságos hangulatban versenyezhettek.

A támogatók jóvoltából az ajándékok is vonzották a strandfocistákat, így a Hungarospa csapatán kívül, Tiszafüredről, Debrecenből, Nyíregyházáról, Balmazújvárosról, Egyekről, Tiszacsegéről, Tiszakécskéről, Százhalombattáról, Gyöngyösről és még Budapestről is érkeztek jelentkezők, hogy az újonnan felújított sportcentrumban pályára léphessenek.

Ízelítő a szombati eseményekből:

 

Az első napon minden csapat csoportkörmérkőzéseken játszott a továbbjutásért és az értékes nyereményekért. Az izgalmas meccseket követően az elsőséget a Hungarotarg és Vídia Best Viadors csapatai szerezték meg, megelőzve a Fékcentrum és Nemzeti Tiszafüred csapatait, akik között rengeteg volt az újonc játékos. Szerencsére a másnapi fordulóra a hazai, Hungarospa csapata is továbbjutott csoport harmadikként.

A Hungarospa csapata

Vasárnap már csak a legjobb nyolc mérte össze az erejét és ügyességét. A mezőnyből kiemelkedett a Vídia Best Viadors csapata, akik minden ellenfelüket meggyőző játékkal győzték le.

A Vídia Best Viadors csapata a győztes kupával

A strandröplabda specialista és tavalyi győztes Hungarotarg hatalmas küzdelemben a második helyet szerezte meg, míg a bronzérmet a Fékcentrum tagjai vehették át. A 8. helyre Hajdúszoboszló csapata került, de első szereplésükkel kiváló teljesítménnyel zártak, nemcsak összetettben, de egyéniben is, hiszen Kálmán Zoltán 18-as mezben a legjobban teljesítő mezőnyjátékos címet vihette haza.

Kálmán Zoltán és párja a különdíjjal

Szeretettel gratulálunk a helyezésekhez, különdíjakhoz és természetesen minden csapatnak köszönjük a részvételt!

Ezúton szeretnénk megköszönni a Hungarospa csapat minden játékosának a részvételt és egyben gratulálunk a teljesítményükhöz!

Legyenek vendégeink, találkozzunk jövőre is!

 

A Fürdővárosok Strandfoci Grand Prix Kupája eredményei, képei és a versennyel kapcsolatos további információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://www.strandfocifurdovarosok.hu/).

 

SziZsu