2016. 07. 06. - 09:47

Ismét Traubisoda röplabda bajnokság volt a Hungarospa Strandfürdőjében

Ismét Traubisoda röplabda bajnokság volt a Hungarospa Strandfürdőjében

Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság ötödik fordulójára került sor 2016. július 2-án és 3-án Hajdúszoboszlón. Európa legnagyobb fürdőkomplexumában szombaton a női és a férfi, míg vasárnap a vegyes párosok játszottak. A játékosok örömmel nyugtázták, hogy friss homokon játszhatnak és hálófogó hálók is segítik a sikeres verseny lebonyolítást.

Szombaton végig napsütésben játszhattak a női és férfi párosok.

A hölgyeknél 8 pár küzdött a helyezésekért és az értékes ajándékokért. Végül a Keczeli Zsanett, Szabó Csenge páros vehette át a kupákat, aranyérmeket, az Andromeda Travel Kft. által felajánlott 7 éjszakára szóló díjmentes szállást Görögországban, a tengerparton, Makrygialos üdülőhelyen 7 éjszakára és a Hungarospa által felajánlott ajándékcsomagot. A második helyen a Kovács Katalin, Veleczki Zsuzsanna, míg a harmadikon a Dr. Jeneiné Molnár Enikő, Rejtőné dr. Papp Gréta páros végzett. A dobogó mindhárom fokán lévőket jutalmazták a Hungarospa által felajánlott ajándékcsomagokkal és érmekkel.

Az összetett pontversenyt Dr. Jeneiné Molnár Enikő és Rejtőné dr. Papp Gréta vezetik 14-14 ponttal, de egy pontra megközelítette őket Kovács Katalin. 10 ponttal három versenyző követi őket.

Az erősebb nem versenyét az előző fordulóhoz hasonlóan a Daróczi Antal, Csutora Zoltán kettős nyerte. A hortobágyi utánpótlásból kikerült fiatal páros, Veres Bence és Tar Kristóf lett a második, megelőzve a Gulyás József, Tóth László alkotta csapatot.

Az összesített pontversenyt élére mostani győzelmével Daróczi Antal állt 20 pontjával, egy egységgel megelőzve Berkes Zoltánt. Harmadik Hunyadvári Ottó 13 ponttal.

Vasárnap a vegyes párosoknál kilenc páros nevezett, de a 10 óráig tartó erős zivatar egy kettőst elijesztett és több csoportban is jelentős késéssel zajlottak a mérkőzések. A győzelmet Szabó Kármen és Nagy Márton szerezték meg. Második helyen végzett a Veleczki Zsuzsanna, Kulcsár Gergely páros, míg a bronzérmet Keczeli Zsanett és Ujlaky Gergő vehették át.

Az összetett pontversenyben az előző két fordulóban győztes, ezúttal ötödik helyezett Kovács Katalinnak és Molnár Tamásnak 14-14 pontja van. Mögöttük 12-12 ponttal áll a mostani fordulóban első Szabó Kármen és Nagy Márton. Őket 10 ponttal Kulcsár Gergely követi.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más érdekességek megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu) és a Facebookon (https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda).