2017. 05. 12. - 11:28

In memoriam Szakács Sándor

In memoriam Szakács Sándor

A mai napon, 2017. május 12-én, délelőtt 10 órától kísértük utolsó útjára Szakács Sándor Uszoda- és Aquapark vezetőt a Hajdúszoboszlói Köztemetőben.

Búcsúzni soha sem könnyű. Mindig megtörik egy kicsit a lélek, újabb barázdát karcol szívünkbe a fájdalom. Hiába megy tovább az élet, már nem lesz olyan, mint ezelőtt. Hiányzik egy hang, egy mosoly, egy baráti kézfogás, egy vágyakkal és álmokkal teli egyéniség.

Szakács Sándor 1956. július 31-én született Hajdúszoboszlón. Általános iskolai tanulmányait követően orvosi műszerész szakmát szerzett. 1981 március 1-től a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben úszómesterként és gyógymasszőrként dolgozott. 1985-ben leérettségizett, majd 1988-tól fürdőmesteri munkakörbe helyezték át a Strandfürdőbe. Szakmai tudását a vízügyi üzemeltetési mérnöki szakon szerzett diplomával egészítette ki, így 1991-től az Árpád uszoda vezetője lett. 2000. február 15-től, a Magyarországon elsőként megépült Aquapark vezetőjének is kinevezték. Hirtelen bekövetkezett haláláig e két egység dolgozóinak munkáját irányította.

A 35 éves törzsgárda jutalom átvételekor 2016 decemberében

Szakács Sándor örökké velünk marad. Nem csak a Hungarospa Zrt. örökös munkatársaként őrizzük meg emlékeinkben, hanem ha néhány pillanatra becsukjuk szemünket, újra magunk előtt láthatjuk a mosolygós arcú, vidám, dolgos embert, aki 36 éven át volt oszlopos tagja a mindennapjainknak. Legendás volt humora, közvetlen stílusa. Emberszeretete, rugalmassága, nagy munkabírása miatt megbecsülésnek örvendett. Gyakorlatias gondolkodásmódja a legváratlanabb problémák megoldásában is segítette. Őszinte szeretete a természet iránt példaértékű, szabadidejében családjával, barátaival túrázni, télen pedig síelni szeretett a legjobban.

Személyében egy kivételes embert veszítettünk el, hiánya nagy űrt hagyott maga után.

 

Fájó szívvel búcsúzunk kedves munkatársunktól Szakács Sándortól a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. valamennyi munkatársa nevében!

Társaságunk osztozik a család gyászában.

 

Nagyon fogsz hiányozni, nyugodj békében Sanyi!