2017. 04. 19. - 07:57

Húsvétkor telt házzal ünnepeltünk a Hungarospa fürdőkomplexumában

Húsvétkor telt házzal ünnepeltünk a Hungarospa fürdőkomplexumában

2017-ben a belföldről érkező családok mellett, sok romániai vendég és autóbuszos csoportok is érkeztek a húsvéti ünnepek alatt Hajdúszoboszlóra. A Hungarospa színes programkínálattal várta vendégeit az ünnepi hosszú hétvégén.

Látványosan megélénkült a forgalom a hajdúszoboszlói fürdőben a most először 4 napos húsvéti ünnep alatt. 2017. április 14. és 17. között mind belföldről, mind a határon túlról nagyon sok vendég érkezett Hajdúszoboszlóra. A hosszú hétvégén közel 15.000 látogató fordult meg Európa legnagyobb fürdőkomplexumában. Már egy órával a nyitás előtt kígyózó, tömött sorok várakoztak a bejáratoknál.

Minden korosztálynak igyekeztünk szórakoztató programot kínálni: volt néptánc, szauna szeánsz, gyermek buli, tojásfestés és habparty is színesítette az ünnepet. Ráadásként meglepetés csokitojást is osztottunk.

Az ünnep első napján, április 16-án délelőtt 11 órától tekinthették meg fürdőzőink a debreceni Forgórózsa Néptánc Együttes  legújabb, látványos előadását a Gyógyfürdőben.

A műsorszámok közben és végén tapsvihar jelezte a közönség elégedettségét. A hagyományőrző műsorral, táncokkal és ruhákkal egyaránt sikerül mindig örömöt okozni magyar és külföldi vendégeinknek.

Nem csak a Gyógyfürdőben, de az Aqua-Palace élményfürdőben is megőríztük a húsvéti hagyományokat, így 13 órától a Fürdővilágban is bemutatták műsorukat a fellépők.

Az élményfürdő medencéinél is óriási sikert arattak táncukkal a népviseletbe öltözött fiatalok. Az előadást követően még egy rövid húsvéti játékra is maradt idő, ahol sok Hungarospa-ás nyeremény talált gazdára.

Az élményeket fokozva a szaunázás szerelmesei ingyenes szauna-szeánszokon vehettek részt vasárnap, ahol az élményfürdő szaunamesterének, Miron Zsófinak a segítségével különböző felöntéseken lazulhattak el élményfürdőnk exkluzív Szaunavilágában.

Vasárnap este 20 órától 22 óráig zenés, esti fürdőzésen,  Húsvéti habpartin táncolhattak vendégeink, akik nagyon élvezték a habtengert és zárásig buliztak velünk DJ Szebeni legjobb zenéire.

Húsvét másnapján, április 17-én hétfőn, már reggel 7 órától két csinos Nyuszilány modell fogadta az érkező vendégeket a Gyógyfürdő bejáratánál, egy-egy csokinyuszival megajándékozva őket. Néhány férfi vendégünk annyira megörült a meglepetésnek, hogy locsolóvers kíséretében a lányok plüssfüleire is került a kölniből.

Az Aqua-Palace élményfürdőbe is ellátogattak a nyuszilányok, ahol már nyitás előtt tömött sorokban gyülekeztek a vendégek a bejutásra várva. Délelőtt 10 órától itt ajándékozták meg nyuszilányaink csokitojásokkal az időben érkező vendégeket, akik  hamar elkapkodták a finomságokat. A csokiknak és a nyusziknak a gyerekek örültek a legjobban, akik közül sokan öleléssel vagy puszival hálálták meg az ajándékot.

Mind a négy nap délutánján a Miki Mini Partié volt a főszerep. Rengeteg gyermek szórakozott együtt az Aqua-Palace élményfürdő Gyermekvilág szintjén. Egyik apróság sem távozott üres kézzel, még a legbulisabb szülők is sok-sok ajándékkal térhettek haza. Természetesen Húsvét napján AquaPali a buli végén minden kislányt és anyukát meglocsolt a fiúk segítségével, akik fiú-lány párbajjal koronázták meg a hétvége eseményeit, sok-sok ajándékért cserébe.

Reméljük, hogy sikerült felejthetetlen élményeket nyújtanunk fürdőzőink számára és a jövőben is visszatérnek hozzánk egy csobbanásra!

 Találkozzunk nyáron is a Strandfürdőben!

2017-es rendezvényeinkről ITT tájékozódhat!

SziZsu