2020. 12. 04. - 08:10

Hungarospa ajándékutalvány szeretettel! Ajándékozzon egészséget karácsonyra!

Hungarospa ajándékutalvány szeretettel! Ajándékozzon egészséget karácsonyra!
Lepje meg szeretteit a Hungarospa fürdőkomplexumába szóló ajándékutalvánnyal! Megvásárolható a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő pénztárában vagy a Thermal Tourist Utazási Irodában!
Ha úgy érzi, hogy az ajándékozottnak már mindene megvan, akkor egy fürdőbelépőre, szaunára,  vagy akár masszázsra jogosító ajándékutalvány biztosan örömöt okoz majd a fa alatt. Arra biztatunk mindenkit, hogy idén  egészséggel ajándékozzák meg szeretteiket és vásároljanak Hungarospa ajándékutalványt karácsonyra!
Nem kell aggódni amiatt sem, hogy a jelenlegi járványügyi helyzetben egységeink zárva vannak (csak a gyógyászat működik) mert az utalványok felhasználhatóak egy évig. Reméljük, hogy hamarosan vége lesz a veszélyhelyzetnek és ismét szabadon fürőzhetünk, wellnessezhetünk! 
 
Ajándékozzon fürdőbelépőt - Hungarospa 2019

Az ajándékutalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására: Gyógyfürdő, gyógykezelések (az egészségpéntár által támogatott kezelések önrésze is) , fürdő-és wellness szolgáltatások, Strandfürdő, Aquapark-, Aqua-Palace, Uszodabelépő, kemping és szállodai szállás, ásványvíz, stb.

Az jándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak.

Az utalvány készpénzre nem váltahtó. Amennyiben az utalványon szereplő összegnél kevesebbet vásárol, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Az utalványt az érvényességi időn belül lehet felhasználni. Az utalvány érvényességi ideje: a kiadás dátumától számított 1 év. Az utalvány elvesztése esetén nem pótolható. 

Az ajándékutalványt megrendelheti  a Hungarospa utazási irodájában a Thermal Touristban!

Tel: 52/558-551

e-mail: thermaltourist@hungarospa.hu

Az utalványokat átutalásos fizetést követően postán küldjük.