2019. 04. 25. - 10:43

Hétvégén nyit a Hungarospa strandfürdője

Hétvégén nyit a Hungarospa strandfürdője
Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője megszépülve, 2019. április 27-én, szombaton, délelőtt 9 órától várja a strandolni vágyó vendégeket. Minden évben ilyenkor, számos napközbeni programmal és a hagyományos, esti, ingyenes Hungarosparty nyitórendezvénnyel egészítjük ki az egész napos strandolás élményét.
Idén már 92. alkalommal nyitja meg kapuit a fürdőzni, napozni vágyók előtt a Hungarospa Strandfürdője 2019. április 27-én. Ettől a naptól a Tradicionális strandrész minden medencéje igénybe vehető: az I/A, I/B, I/C, I/D medencék, a II-es medence, a Pezsgőmedence, a Hullámmedence, valamint jó idő esetén a Gyermekmedence is a vendégek rendelkezésére áll.
 
IMG_9626 1000
 
Meleg időben, 2019. április 27. és május 5. között, 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményesen, kétórás jeggyel vehetnek majd igénybe vendégeink. Ezt követően májusban minden szombaton és vasárnap szintén 12-16 óráig várjuk a csúszás szerelmeseit.
 
Aquapark feketlyuk. .
 
Kora délután, 14 órától két helyi ismert előadó, Drágán Lajos és Szabó Eszter nótaénekesek műsorát tekinthetik meg jó időben az I. számú medencéknél, hűvös időben pedig a Gyógyfürdő medencecsarnokában. A közel egy órás műsor alatt Miskolci Balog Zoltán és cigányzenekara fogja kísérni az énekeseket.
 
szezonnyito_137x204_cmyk plakát
 
A késő délutáni órákban, a fürdőzést követően, átsétálhatnak az esti Hungarosparty rendezvény helyszínére, a Medditerrán tengerpart Hajószínpadához. A program 19 órától kezdődik az Abrakazabra zenekar élő zenei kíséretében Malek Andrea, Sári Évi, Éliás Gyula Jr., Radics Gigi és Vastag csaba sztárvendégek szórakoztatják majd a közönséget. Őket követi Magyarország legjobb Queen dalokat előadó formációja, a Crazy Little Queen Tribute Band, felidézve az ikonikus zenekar legszebb periódusait. A koncerteket Tűzijáték zárja.
hungarosparty_plakat 2019 1000

Az esti programra vendégeink 18 órától ingyenesen léphetnek be az Aqua-Palace élményfürdő főépülete és a Szörf épület közötti II. számú Strandbejáraton. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mindenkit szeretettel várunk! Indítsuk együtt az idei strandszezont!

Kellemes fürdőzést és feltötődést kívánunk!

 

SziZsu