2016. 10. 10. - 07:41

Hetedik alkalommal ünnepeltük a Magyar Fürdőkultúra Napját a Hungarospa fürdőkomplexumában

Hetedik alkalommal ünnepeltük a Magyar Fürdőkultúra Napját a Hungarospa fürdőkomplexumában

A Magyar Fürdőszövetség szervezésében ismét megrendezésre került a Magyar Fürdőkultúra Napja. A Hungarospa már hetedik alkalommal várta színes programokkal vendégeit.

2016. október 8-án, szombaton ünnepeltük a Magyar Fürdőkultúra napját. A Magyar Fürdőszövetség és a magyarországi fürdők közös kezdeményezésére immár 7. alkalommal került sor, melyhez a Hungarospa fürdőkomplexuma minden évben csatlakozik.

A Gyógyfürdő felújított medencecsarnokában 11 órától 3 csinos modell lányt láthattak fürdőzőink, akik látványos és század eleji korokat megidéző ruhakölteményekben arattak hatalmas sikert. Az exkluzív korhű fürdőruhabemutató átöltözései között divat-totó játékunkban számos nyereménnyel gazdagodtak szerencsés vendégeink.

13 órától az Aqua-Palace élményfürdő Fürdővilágában vonultak fel a gyönyörű fürdőruhákban a Stílusfashion Kft. csinos modelllányai. A játék és nyereményeső természetesen itt sem maradt el, rengeteg nyeremény talált gazdára.

A jeles nap alkalmából nem csak a felnőttekre, hanem a gyerekekre is gondoltunk, akik kézműves foglalkozáson vehettek részt és szüleikkel együtt Miki Mini Partin szórakozhattak délután 15 órától. A zenés-táncos animáción bulizó kicsik és nagyok a játék élménye mellett sok-sok meglepetéssel és ajándékkal térhettek haza.

A fantasztikus előadást 16 órától különleges szauna szeánszok követték, amin ingyenesen vehettek részt a szaunázás szerelmesei az élményfürdő Szaunavilágában. A szeánszokat a Hungarospa egyik szaunamestere, Nagy Attila vezette, aki kellő odafigyeléssel és hozzáértéssel remek hangulatot varázsolt a kabinokba.

Őszintén reméljük, hogy nem csak a Magyar Fürdőkultúra Napján, hanem minden egyes itt eltöltött napon a hozzánk érkező vendégek felejthetetlen élményekkel térnek haza, és rövid időn belül újra meglátogatnak bennünket!

 

SziZsu