szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 03. 17. 08:00

HealingPlaces projekt - Kelet-Magyarországi Zöld Gyógyfürdő Hálózat

HealingPlaces projekt - Kelet-Magyarországi Zöld Gyógyfürdő Hálózat
Az INTERREG CENTRAL EUROPE Program által társfinanszírozott HealingPlaces (CE1308) elnevezésű projekt keretében a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatnak lehetősége nyílt elkészíteni egy régiós videót a Kelet-Magyarországi Zöld Gyógyfürdő Hálózathoz történő csatlakozásra meghívott gyógyfürdők vezetőinek, üzemeltetőinek közreműködésével, melyben Hajdúszoboszló is részt vett.
A project célja a gyógyfürdők fenntartható fejlesztésének javítása a természeti örökség védelmének alapelveire építve. A helyi és reagionális gazdaság fejlesztést kívánja segíteni. 
 
A következő kisfilmben a gyógyfürdők mutatják be eddig kevésbé ismert oldalukat, részletes képet nyújtva arról, hogy működésük és fejlesztéseik tekintetében milyen megoldások segítik jelenleg a természeti erőforrások és a környezet védelmét, illetve mely tervek, ötletek és elképzelések mentén igyekeznek tovább erősíteni fenntartható, környezetbarát jövőképüket. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. vezérigazgatója, Kircsi Lajos is interjút adott a témában.