2018. 05. 03. - 12:00

Hatalmas bulival és nyárias idővel köszöntöttük a strandszezont!

Hatalmas bulival és nyárias idővel köszöntöttük a strandszezont!

2018. április 28-án, Magyarország legkedveltebb fürdőjében, a Hungarospa fürdőkomplexumában nyitottuk meg a Strandszezont. Ezt az alkalmat egy szenzációs Hungarospartyval is megünnepeltük, ahol a Zenevonat produkció sztárvendégei alaposan felrázták az éjszakát!

Az esti ingyenes Hungarosparty nyitórendezvény nyárias, meleg időben zajlott, így sokan, közel 4000-en választották az LGT életérzést.

A 18 órától kezdődő rendezvényt Katona Böbe, a Stílus Divat Stúdió vezetője és az est háziasszonya nyitotta meg, akinek csinos modelljein láthattuk az egyik legnépszeűbb ruhamárka, az Art'z modell, valamint a tüllös megoldásokat kedvelő magyar tervező, Rabócsi Renáta válogatott ruhakollekciójának egyedi és exkluzív ruhakölteményeit.

hatalmas1

A szemkápráztató bemutatót követően elkezdődött a koncert és pár hang erejéig bemelegített a zenekar, majd berobogott a Zenevonat és egészen 2 órán keresztül, megállás nélkül zakatolt. Minden vendégünk, aki eljött, az a valaha volt egyik legjobb LGT hangulatú koncertet kapta. A zenei felelős az Abrakazabra zenekar volt, akik kétség nélkül hihetetlen muzsikusok. Tényleg lehozták úgy a régi nagy klasszikus dalokat, ahogy azt kell, és amikor Karácsony James és Solti János is fent volt a színpadon, akkor minden összeállt a jól megszokott könnyed, bulis örömzenéléshez. A produkcióban úgy interpretálták az LGT-dalokat, hogy az egész tér egyszerre lüktetett, varázsütésre vált eggyé velük: A Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián, Annyi mindent nem szerettem még, Miénk ez a cirkusz, Nem adom fel – dalok, amelyeket mindenki ismer, és amelyek felcsendültek a Hajó színpadon.. Némelyiket egy picit áthangszerelt formában adták elő, de nagyon ízlésesen, tisztelettel hozzányúlva az eredetihez.

hatalmas2

Az dalokról elmondható, hogy szinte mindegyik sláger, így nem csoda, hogy a közönség velük együtt énekelt. Hol lírikus, hol tempósabb dallamok, mély tartalmú szövegek, korszakokat átívelő zenei pályák elevenedtek meg a színpadon, kitöltve a Mediterrán tengerpartot és a szíveket. A muzsika bűvöletében élő zenész-énekesek a legendás LGT legszebb és legnépszerűbb dalait komponálták össze a Hungarospa Hajó színpadára, mellyel felejthetetlen élményt okoztak mindenkinek. A műsor úgy volt tökéletes, ahogy volt. Se nem volt hosszú, se nem volt rövid, minden adott volt, hogy méltón köszöntsük a 2018-as nyári szezont. Az est befejezéseként - a rendezvény előtt nem sokkal elhunyt zenei DJ-re, - Avicii-re emlékeztünk a tűzijáték zenéjét hallgatva.

hatalmas3

Köszönjük, hogy eljöttek rendezvényünkre, hálásak vagyunk, hogy idén minket választottak vendégeink!

Ezúton is köszönjük a fellépők és mindazon közreműködők munkáját, akik hozzájárultak, hogy rendezvényünk sikeresen létrejöjjön!

Találkozzunk legközelebb is, töltsék nálunk a nyarat!

Ez évi programjainkról IDE kattintva tájékozódhatnak!

 

 

SziZsu