2019. 04. 17. - 15:15

Harkányi delegáció látogatott el a Hungarospa fürdőkomplexumába

Harkányi delegáció látogatott el a Hungarospa fürdőkomplexumába
2019. április 15. és 17. között Harkányból érkezett Hajdúszoboszlóra egy 13 fős delegáció, hogy átfogó képet kapjanak a fürdőkomplexumról, azon belül részletesen érdeklődtek az értékesítési-, beléptetési- és ügyviteli rendszer működéséről.
A delegációt a Hungarospa Thermal Hotelben láttuk vendégül és április 16-án Czeglédi Gyula vezérigazgató, valamint szakmai vezető munkatársai fogadták őket a Hungarospa Zrt. központi irodaházában. A Harkányi Gyógyfürdő Zrt. képviselői közül sokan már ismerősként üdvözölték a fürdő vezetőjét és a szakmai kérdéseken túl szívesen érdeklődtek és gyűjtöttek további információt fürdőnk működéséről, az elérhető szolgáltatásokról, valamint a jövőbeni tervekről.
mozaik 2 1000
Czeglédi Gyula vezérigazgató egy rövid előadás keretében bemutatta a fürdő történetét, Pávai Vajna Ferenc geológus munkáját, valamint azokat a legfontosabb mérföldköveket, melyek az elmúlt 92 évben a fürdőt jellemezték. Részletesen beszélt az elmúlt 23 év beruházásairól és számokkal is alátámasztotta, hogy vezetése alatt honnan indult 1995-ben a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum, mekkorát nőtt a vendégforgalom, a foglalkoztatottak száma, a mérlegfőösszeg.
Európa legnagyobb fürdőkomplexumának legfontosabb paraméterei és különböző üzletágaink is bemutatásra kerültek, valamint képekben már a jövőbeni tervekről is láthattak ízelítőt a jelenlévők. Az előadást követően bemutatkozó filmünket is megnézték, majd ajándékcsomaggal kedveskedtünk a résztvevőknek.
mozaik 3 1000 2
Varga Katalin szolgáltatási igazgató tartott szakmai tájékoztatót a hajdúszoboszlói gyógyvíz gyógyhatásáról, a gyógyfürdőben igénybe vehető kezelésekről és szolgáltatásokról, valamint Tóth Annamária főkönyvelő mutatta be részletesen az értékesítési-, beléptetési- és ügyviteli rendszerünk működését és folyamatait. A Gyógyfürdő megtekintése után a harkányi delegáció ellátogatott az Aqua-Palace élményfürdőbe is.
 
 
SziZsu