2018. 04. 24. - 13:00

Hamarosan nyit a hajdúszoboszlói strand!

Hamarosan nyit a hajdúszoboszlói strand!

Idén már 91. alkalommal nyitja meg kapuit a fürdőzni, napozni vágyók előtt a Hungarospa Strandfürdője, 2018. április 28-án. Mint minden évben ilyenkor, számos napközbeni programmal és a hagyományos, ingyenes Hungarosparty nyitórendezvénnyel várjuk vendégeinket.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának Strandfürdője megszépülve, 2018. április 28-án, szombaton, délelőtt 9 órától várja a strandolni vágyó vendégeket. Ettől a naptól a Tradicionális strandrész minden medencéje igénybe vehető (I/a, I/b, I/c, I/d medencék, II-es medence, Pezsgőmedence, Hullámmedence, valamint jó idő esetén a Gyermekmedence is a vendégek rendelkezésére áll.

hajduszoboszlo-33-550

Meleg időben, 2018. április 28-án, 29-én, 30-án és május 1-jén, 12-16 óráig az Aquapark is nyitva lesz, amit kedvezményesen, kétórás jeggyel vehetnek majd igénybe vendégeink. Ezt követően májusban minden szombaton és vasárnap szintén 12-16 óráig várjuk a csúszás szerelmeseit.

IMG-5847-600

A késő délutáni órákban, a fürdőzést követően, átsétálhatnak az esti Hungarosparty rendezvény helyszínére, a Medditerrán tengerpart Hajószínpadához. A program 18 órától divatbemutatóval kezdődik, majd a Zenevonat Szuperprodukció szórakoztatja a közönséget, ahol a legendás LGT zenekar két tagja, Karácsony János és Solti János is közreműködik.

hungarosparty2-800_1

Az élőzenei kíséretet az Abrakazabra zenekar biztosítja, - Ők a produkció megálmodói - kiegészülve még két fiatal, tehetséges előadóval, Veres Mónika Nikával, aki az LGT tagjai által női előadóknak írt dalokat adja elő, illetve Heincz Gábor Bigával, aki egy tv műsor kedvéért áthangszerelt néhány LGT klasszikust, amik az eredeti tagok kérésére is ebben a verzióban hangzanak majd el.

A több mint 2 órás műsorban a legnépszerűbb LGT slágerek csendülnek fel, felidézve az ikonikus zenekar legszebb periódusait. A koncertet Tűzijáték zárja.

tuz3

Az esti programra vendégeink 17 órától ingyenesen léphetnek be az Aqua-Palace élményfürdő főépülete és a Szörf épület közötti II. számú Strandbejáraton. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Mindenkit szeretettel várunk! Indítsuk együtt az idei strandszezont!

Kellemes fürdőzést és feltötődést kívánunk!

 

SziZsu