2017. 05. 29. - 10:40

Felhőtlen hangulatban telt a Hungarospa Gyermeknapja!

Felhőtlen hangulatban telt a Hungarospa Gyermeknapja!

Kánikulában és vidáman telt a  Gyermeknapi hétvége a hajdúszoboszlói Strandfürdőben! Sok szülő döntött úgy, hogy gyermekével 2017. május 28-án nálunk töltik a Gyermeknapot, ahol az apróságok nemcsak interaktív műsorok, hanem még sok-sok nyeremény és élmény részesei lehettek!

Igazi nyárias idővel vártunk mindenkit a Hungarospa Strandfürdőjébe Gyermeknapon. Délelőtt 10 órától a Hajdúszoboszlói Főnix Mazsorett Csoport tehetséges gyermekeinek műsorát láthatták fürdőzőink a Nagyszínpadon. A szülői támogatás és a színvonalas felkészítésnek köszönhetően nem csak a kicsik, hanem felnőtt vendégeink is interaktív részesei lehettek a műsornak. A mazsorettes eszközök segítségével koreográfiát tanultak fürdőzőink, majd egy jó hangulatú, felhőtlen társastánc óra alakult ki a nagyszínpadon mindenki örömére.

 

Délután 15 órától a Gyermekmedencénél a budapesti Tihanyi Vándorszínpad zenés mesejátéka, a Mese Mátyáskirályról című előadás szórakoztatta a kicsiket és nagyokat. A Társulat látványos előadását nagy érdeklődés fogadta, hisz a gyerekek mellett a szülők is újra gyereknek érezhették magukat a vidám mesejelenetek alatt, amit taps és hangos nevetések kísértek.

A Gyermeknapi műsor ezzel még nem ért véget, hiszen a mindenki számára ismert és közkedvelt Miki Mini Parti ezután kezdődött el a Vízipók Meseszínpadon. 16 órától fergeteges bulival vártuk a családokat, akik örömmel táncoltak és énekeltek egy órán keresztül az elmúlt évek legnagyobb slágereire. Ez a party sem szűkölködött nevetésben, játékban és ajándékokban. Nem volt olyan résztvevő, aki ne térhetett volna haza egy-egy nyereménnyel.

És ha ez nem lett volna elég, akkor rengeteg víziélménnyel, csúszdával, játékkal és ragyogó idővel varázsoltuk teljessé a napot!

Örülünk, hogy Gyermeknapon hozzájárulhattunk a picik felhőtlen, gondtalan kikapcsolódásához!

Szeretettel várunk minden kedves vendégünket nyári programjainkra is, melyekről bővebben IDE kattintva tájékozódhatnak!

Kellemes fürdőzést és szép nyarat kívánunk!
 
SziZsu