2018. 12. 11. - 09:00

Évzáró vacsorával ünnepelte a sikeres évet a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

Évzáró vacsorával ünnepelte a sikeres évet a Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. 2018. december 7-én hagyományos évzáró rendezvényt tartott az Árpád uszodában, ahol a munkatársak elismerésekben részesültek, valamint egy jó hangulatú vacsorával ünnepelték meg az idei évet. A rendezvényen Hajdúszoboszló város országgyűlési képviselője, polgármestere és a képviselő testület tagjai is megtisztelték jelenlétükkel Társaságunkat.

Bodó Sándor országgyűlési képviselő és államtitkár, Dr. Sóvágó László polgármester és Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója köszöntötte a megjelent vendégeket.
 
DSC_1408 800
 
Dr. Sóvágó László polgármester ünnepi köszöntőjében, melyet maga és az önkormányzat nevében mondott - és a menedzsment, valamint a dolgozók munkáját méltatta - kiemelte, hogy a város legsikeresebb cégének a rendezvényén azért is örömmel vesz részt, mert ismerős arcok között, baráti légkörben ünnepelheti meg a fürdő ez évi sikereit. Hozzátette, hogy ilyen kimagasló eredmények eléréséhez valamennyi dolgozó hozzájárult és Európában méltó színvonalat képvisel a fürdőkomplexum.
 
DSC_1424
 
Bodó Sándor, országgyűlési képviselő és államtitkár beszédében hangsúlyozta, hogy év végén mindig eljön a számvetés, eredményesség értékelésének ideje, ami azonban nem csak a puszta adatokról, hanem az emberi összetartozásokról és a vendégbarát hozzáállásról is szól, melyet rendszeresen tapasztal személyesen is a fürdőben. Mikor ellátogat Hajdúszoboszlóra, látja, hogy nem csak a pontos, precíz munkavégzés jellemzi a dolgozókat, hanem az is, hogy minden látogatóra, vendégre odafigyelnek. Tudja, hogy ezért nagyon sokat kell dolgozni és teszik ezt nem csak a fürdőért, a városért, hanem egyaránt mindenkiért.
 
DSC_1442
 
Czeglédi Gyula vezérigazgató is kiemelten köszöntötte a megjelent vendégeket, majd beszámolt a 2018-as év eredményeiről és a jövőbeni tervekről is. Beszédében elmondta, hogy az idei évben is kiemelkedő eredményességet tudhat maga mögött a Hungarospa, hiszen a vendégforgalom a jelenlegi adatok szerint összesen 3 százalékos növekedést mutat. Hozzátette, hogy mindezen eredményekhez a fürdő egész kollektívája hozzájárult és mindenkinek köszönetet mondott, hogy ebben az évben is hatékonyan végezték munkájukat. A vezérigazgató úr kiemelte, hogy természetesen a magasabb bevételek következtében a munkatársak magasabb jövedelemben, mennyiségi és minőségi ösztönzőkben részesülhettek, valamint fejlesztésekre is lehetőség nyílik a jövőben: hosszú tárgyalások eredményeként hamarosan elindulnak a strand új élményövezetének munkálatai is, együtemben az Aqua-Palace élményfürdő bővítésével, melyek újabb vendégforgalmi növekedést és új piaci területeket nyitnak meg a város turizmusában.
 
DSC_1461
 
A beszédeket követően Czeglédi Gyula vezérigazgató átadta a munkatársaknak a Hungarospa törzsgárda és véradó jutalmakat. Meglepetésként, több kolléga is külön vezérigazgatói elismerésben részesült kiemelkedő munkájáért.
 
jutalmak mozaik
 
A vezérigazgató egy személyes emlékkel és az alábbi idézettel mondott pohárköszöntőt, melyben az ünnepi jókívánságait is átadta a megjelent vendégeknek:
 
„Áldott, Szent Karácsonyt kívánok,
sötétségben világosságot,
hétköznapokban örömöt,
gyűlölködés fölött győztes szeretetet.”
 
/Kozma atya -az Irgalmas rend  és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vezetője/
 
DSC_1621
 
Ezt követően egy kellemes hangulatú vacsora vette kezdetét, melyen később fellépett a debreceni Rythm and Shoes Dance Club 8 táncosa, akik szórakoztató showtánc műsorral készültek, interaktív módon bevonva a lelkes dolgozókat is a táncba. A vacsora után az évzáró rendezvény egészen hajnalig tartott, ahol a remek hangulatról és zenékről Ábrányi Miklós gondoskodott.
 
IMG_8121 1000
 
SziZsu