2017. 12. 11. - 07:30

Évzáró rendezvénnyel ünnepelt a Hungarospa

Évzáró rendezvénnyel ünnepelt a Hungarospa

2017. december 8-án, pénteken évzáró rendezvényt tartott a Hungarospa az Árpád Uszodában, ahol a munkatársak elismerésekben részesültek, valamint vacsorával, műsorral és jó hangulatú szórakozással zárták az évet.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. évzáró rendezvényén Hajdúszoboszló város polgármestere és a képviselő testület tagjai is megtisztelték jelenlétükkel Társaságunkat.

Dr. Sóvágó László Hajdúszoboszló város polgármestere és Czeglédi Gyula, a Hungarospa vezérigazgatója köszöntötte a megjelent vendégeket. Mindannyian megköszönték Társaságunk munkatársainak az idei kiemelkedően eredményes és sikeres munkát, valamint elmondták ünnepi jókívánságaikat. A vezérigazgató beszédében elmondta, hogy az idei évben 1,8 millió vendég vette igénybe szolgáltatásainkat, a rendkívül jól sikerült tavalyi esztendőt 2,4 százalékkal tudtuk felülmúlni. 

A köszöntő beszédeket követően Czeglédi Gyula vezérigazgató 81 törzsgárda és véradó jutalmat adott át a munkatársaknak, munkájuk elismeréseként.

A vezérigazgató pohárköszöntőjét egy kellemes hangulatú vacsora követte.

Folytatásként az Amirah Hastánc és Mozgás Stúdió, a Capoeira Hungria és a Fever Dance táncosainak Brazil Show műsora repített vissza mindenkit a forró nyári hangulatba.

Az este további részében a jókedvről, táncról és a legbulisabb zenékről Ábrányi Miki gondoskodott.

 

SziZsu