2016. 07. 27. - 17:22

Ének az esőben! - Tolvai Reni járt a Hungarospa Strandfürdőjében

Ének az esőben! - Tolvai Reni járt a Hungarospa Strandfürdőjében

Nyári programsorozatunk keretében a legutóbbi hétvégén, 2016. július 23-án Tolvai Renivel és fantasztikus táncosokkal találkozhattak vendégeink.

Az elmúlt hétvégén, szombaton 16 órától a különleges hangú, kiváló tehetséget, 2010 Megasztár győztesétTolvai Renit láthatták és hallhatták vendégeink a 2. medence melletti nagyszínpadon. Nem volt könnyű dolga az énekesnőnek, akinek a fellépése előtt az égiek köszöntek be hamarabb egy futó záporral, kis felfrissülést hozva a nagy hőségbe. Szerencsére nem tartott sokáig az égi áldás és a rajongók is kitartottak a kezdésig.

Reni könnyed pop dalokat, kedvenc zenéit és ismert slágereit énekelte a fürdő vendégeinek, akik vele együtt énekeltek. Többek között a Hagylak menni című dalát dalát, a Promise című sikeres slágerén át, egészen a DJ Meczker Viktóriával közösen jegyzett Do! című számukat vele énekelte a közönség. Egyik kedvenc énekesnőjétől, Rihannától sem hagyhatta ki az S&M című számot, végül pedig legújabb dalával, a Látomással búcsúzott. A nagyérdemű alig akarta elengedni, olyan jó volt a hangulat, de kárpótlásul igyekezett mindenkinek autogramot adni a koncert után.

Este 22 órától  a Debreceni Népi Együttes érkezett, akik különleges módon szőtték bele az éjszakai fürdő hangulatába a magyar kultúrát és magyar népzene könnyedségét zenés-táncos látványvilágukkal. A hagyományos népi ruhaviseletek és táncmozdulatok a közönséget is inspirálták, igazi magyaros hangulatot varázsolva a medencékbe, a Tradicionális részen fürdőzőknek.

Vasárnap délután, július 24-én, 16 órától a debreceni Piruett Táncstúdió magyar-, európa- és világbajnok táncosai nyűgözték le vendégeinket a II. számú medence nagyszínpadán. A különböző korcsoportú fellépők, egészen az óvodásoktól a kamaszokig, profi mozgásukkal és felkészültségükkel belopták magukat a fürdőzők szívébe. A gyermekeket az egyesület elnöke, Simonyi Kitti készíti fel a fellépésekre és a versenyekre.

Reméljük, hogy sikerült felejthetetlen pillanatokat szerezni mindenkinek!

Várunk mindenkit szeretettel a hétvégi Hajdúság Szépe választás programjaira is!

A Közönségdíjas lányra ITT lehet szavazni!

 

SziZsu