2019. 11. 18. - 11:38

Élmények ajándékba - Szeretettel! Ajándékozzon egészséget karácsonyra!

Élmények ajándékba - Szeretettel! Ajándékozzon egészséget karácsonyra!
Éljen a lehetőséggel és lepje meg szeretteit a Hungarospa fürdőkomplexumába szóló, személyre szabott ajándékutalvánnyal! Megvásárolhatóak a hajdúszoboszlói gyógyfürdő pénztáraiban vagy a Thermal Tourist Utazási Irodában!
Ha úgy érzi, karácsonykor az ajándékozottnak már tényleg mindene megvan, vagy egyszerűen csak nem akar az elcsépelt monogramos törölköző és a fényképes falinaptár mellett dönteni, akkor érdemes egy kicsit továbblépni az ajándékozás terén. Minden korosztály megérdemli ugyanis az egészséget, vagy a támogatást a kiegyensúlyozott életvitelhez vezető úton. Egy fürdőbelépőre, szauna-, wellness-, vagy esetleg egy néhány alkalmas masszázsbérletre jogosító ajándékutalvány jól mutathat a fa alatt. Ezúttal arra biztatunk mindenkit, hogy idén, próbálják meg az egészséggel megajándékozni szeretteiket és vásároljanak Hungarospa ajándékutalványt, vagy fürdőbelépőt karácsonyra!
 
Ajándékozzon fürdőbelépőt - Hungarospa 2019

Az ajándékutalvány beváltható a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum valamennyi, árjegyzékben szereplő szolgáltatására: Gyógyfürdő, gyógykezelések (a NEAK (régi OEP) által támogatott kezelések önrésze is) , fürdő-és wellness szolgáltatások, Strandfürdő, Aquapark-, Aqua-Palace, Uszodabelépő, kemping és szállodai szállás, ásványvíz, stb.

Az jándékutalványok 5000 és 10000 Ft-os címletekben kaphatóak.

Az utalvány készpénzre nem váltahtó. Amennyiben az utalványon szereplő összegnél kevesebbet vásárol, a különbözet visszafizetésére nincs lehetőség. Az utalványt az érvényességi időn belül lehet felhasználni. Az utalvány érvényességi ideje: a kiadás dátumától számított 1 év. Az utalvány elvesztése esetén nem pótolható. 

Az ajándékutalványt megrendelheti vagy megvásárolhatja a Hungarospa utazási irodájában a Thermal Touristban!

Tel: 52/558-551

e-mail: thermaltourist@hungarospa.hu

 

 

SziZsu