2017. 12. 07. - 13:41

Eljött a Mikulás a Hungarospa gyermekeihez az Aqua-Palace élményfürdőben!

Eljött a Mikulás a Hungarospa gyermekeihez az Aqua-Palace élményfürdőben!

A Hungarospa munkatársainak gyermekeinél 2017. december 5-én, kedden járt a Mikulás, délután 17 órakor az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületének aulájában.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. minden évben Mikulás ünnepséggel kedveskedik december elején a munkatársak gyermekeinek. A gyerekek most is nagyon izgatottan várták a műsort, de legfőképpen a Mikulást.

A budapesti Mikulás Parti rendezvényszervezőinek közreműködésével, híres színészek előadásában láthatták kicsik és nagyok a Manók a szánról című gyermekdarabot. Várfi Sándor, Gerner Csaba színművészek estek le a manók szerepében a Mikulás szánjáról.

Lenyűgözte a kicsiket a humoros, tréfás történet, mellyel bajba kerültek és a gyerekek segítségére szorultak. Az apróságok nagyon aktívak és segítőkészek voltak, boldogan vettek részt a játékokban, hogy a két manó visszajusson a Mikulás szánjára. Énekelek, táncoltak, mondókákat mondtak, vagy kitalálós kérdéseket oldottak meg, cserébe finom szaloncukért.

De a legjobban annak örültek, mikor megjött a várva várt, fehér szakállú Télapó, aki sok-sok ajándékkal és jó szóval lepte meg a gyerekeket. Közel 200 gyermek között osztott szét mikuláscsomagot, akik finom, meleg kakaót, puncsot és mézeskalácsot is kaptak.

Legyetek ilyen jók jövőre is!

Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 

SziZsu