2016. 12. 07. - 09:11

Eljött a Mikulás a Hungarospa dolgozóinak gyermekeihez

Eljött a Mikulás a Hungarospa dolgozóinak gyermekeihez

2016. december 5-én, hétfőn délután 17 órától a Hungarospa dolgozóinak gyermekeit Mikulás Ünnepséggel vártuk az Aqua-Palace élményfürdőben.

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. minden évben Mikulás ünnepséggel kedveskedik a munkatársak gyermekeinek. Ebben az évben december 5-én 17.00 órakor vette kezdetét az ünnepség az Aqua-Palace Szörf épületének aulájában. A gyerekek nagyon izgatottan várták a műsort, de legfőképp a Mikulást.

A debreceni Hangfogó együttes előadásában, Garay Nagy Lajos színész közreműködésével a "Száncsengő" című műsort látthatták kicsik és nagyok. A Mikulás zenészei és krampuszai téli és télapós gyermekdalokkal, valamint ügyességi játékokkal szórakoztatták a gyerekeket, amíg izgatottan várták a Mikulás érkezését. A vidám és interaktív műsor közben énekelhettek, táncolhattak a gyerekek, rengeteg szaloncukorért cserébe, míg végül megérkezett a várva várt piros ruhás Télapó, aki ajándékokkal lepte meg a gyerekeket és mindenkit megdícsért.

Az apróságok örültek a legjobban, akik verssel és énekkel fogadták a nagyszakállút, majd minden gyermeknek átadta a csomagokat. A Mikulásnak sok dolga volt, 190 gyermeknek osztott szét ajándékot, akik finom, meleg kakaót, puncsot és Télapó formájú mézeskalácsot is kaptak.

Reméljük, hogy mindenki vidáman érezte magát rendezvényükön!
Szeretettel várunk mindenkit legközelebb is, legytek ilyen jók jövőre is!

 

SziZsu