Hungarospa hírek

2017. július 31. 08:29

Egy héten át ünnepelt a 90 éves Hungarospa fürdőkomplexum!

Egy héten át ünnepelt a 90 éves Hungarospa fürdőkomplexum!

Alapításának kilencvenedik évfordulóját ünnepelte a hajdúszoboszlói fürdő. Ebből az alkalomból egy héten át tartó, fantasztikus születésnapi programsorozattal készültünk. Az egyhetes rendezvénysorozat július 22-től 30-ig tartott, koncertek, táncelőadások, játékok kiséretében, valamint sztárfellépőkkel vártuk vendégeinket. Többek között a Honeybeast, Feke Pál, Kocsis Tibor és Rácz Gergő szórakoztatták a közönséget.

A több emberöltőnyi fürdőszolgáltatást, mely során szülők, nagyszülők és unokák kikapcsolódását, gyógyulását és pihenését biztosítottuk, fergeteges születésnapi programsorozattal ünnepeltük meg,  az idén 90 éves hajdúszoboszlói fürdőben.

A rendezvények sora 2017. július 22-én, szombaton kezdődött, a megye legszebb lányainak versenyével, melyen Feke Pál volt a sztárvendég. Este a Honeybeast együttes élő koncertjével és tűzijátékkal koronáztuk meg a napot. Mindezekről ITT és ITT írtunk korábban.

Vasárnap, a kánikulában egyedülálló élményben volt részünk, hiszen a Copacabana Brazil Show táncosai adtak egy órás ízelítőt az igazi karneváli hangulatból.

A ritmusnak és a látványos ruháknak köszönhetően mindenkin úrrá lett a táncolhatnék, így a műsor végén össztánccá alakult a színpad a lelkes közönség közreműködésével.

Videóösszeállatás a show-ból:

Hétfőn a Debreceni Népi Együttes táncprodukcióját láthattuk a Nagyszínpadon. A csoport Hajdúsági táncokkal kedveskedett a hozzánk érkező vendégeknek, akik mindig nagy örömmel fogadják a népi hagyományokkal tűzdelt műsorokat. A táncok, a ruhák és az igazi magyar virtus egyaránt lenyűgözi belföldi és külföldi vendégeinket, akik szívesen csatlakoztak egy rövid táncházra a fellépőkhöz.

Kedden a kicsit borongós időjárás sem szegte vendégeink kedvét a strandolástól, így a szerencsések "óriásokkal" találkozhattak a Strandfürdőben. A Vaga Banda Gólyalábas Társulat Óriáscirkuszának műsorán szórakoztak kicsik és nagyok.

klasszikus cirkusz varázslatos hangulatát idézték meg: bemutatkozott Csőrösi Kelep Elek, a világutazó gólya és Jázmin, a bájos elefánthölgy óriásbáb formájában. Láthattak bűvész, zsonglőr attrakciót, sőt igazi tűznyelőművészt is.

Szerdán, azaz július 26-án ünnepelte hivatalosan is megnyitásának 90. évfordulóját a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum. Ezért ezt a napot igyekeztünk igazán különlegessé tenni és már reggel kisállatsimogatóval vártuk a gyerekeket a Vízipók Meseszínpadnál a Debreceni Állat- és Növénykert jóvoltából.

A szülinapra való tekintettel ez a nap bizonyult a legsűrűbbnek, hiszen a színpadi produkciókon túl vendégeinket is megmozgattuk a számtalan nyereményért cserébe.

A legügyesebb, vagy legbátrabb fürdőzőink akár lángosevő-, palacsintaevő-, fagyievő versenyen vehettek részt, a felnőttek pedig a nagy melegben sörivó versenyen, vagy ping-pong labda pattogtató versenyszámokban próbálták ki magukat. A legszerencsésebbek összesen 10 db születésnapi tortáért küzdhettek meg a színpadon.

 

A szülinap nem igazi buli lufi nélkül, így Lufibohócunk készséggel készített a résztvevőknek lufiállatkákat, vagy tanította meg a jelentkezőket lufikardot hajtogatni. Senki sem maradt ajándék nélkül, hisz mindenki kapott egy-egy születésnapi lufit emlékül.

A vidám hangulatú versenyeket a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület produkciója követte, akik mindig igyekeznek valami különlegeset hozni a strand közönségének. Most is a különböző stílusú táncok, a mazsorettől a versenytáncig, a karneválitól a szambáig, sokféle táncforma szerepelt repertoárjukban, a legmodernebb zenékre készítve koreográfiáikat.

Európai szinten is egyedülálló strucctollas eszközükkel bemutatott produkcióik - amely már védjegyükké vált - fantasztikusan mutatnak a színpadon. A csapatok állandó résztvevői a Debreceni Virágkarneválnak és számos városi, megyei nagyrendezvénynek.

A látványos táncokat a debreceni Kerekerdő élménypark mindig mókás bohócai követték, akik rengeteg nevetéssel és akrobata mutatványokkal ajándékozták meg vendégeinket. Az interaktív műsorba szívesen csatlakoztak a jelenlévők, főleg a gyerekek imádtak vízicsatázni a bohóccal, akinek mindig volt "egy másik " vízifegyver a tarsolyában.

Az ünneplésből késő délután sem fogytunk ki, hiszen a Hajdúszoboszlói Főnix Mazsorett Csoport a hajdúszoboszlói Zichy Géza Zeneiskola élő fúvószenéjére vonult végig a strandon, folytatva a karneváli hangulatot.

Csütörtökön Kongashow és zenei aláfestés színesítette a születésnapi hét programjait DJ Ungvári és Tittyman közreműködésével. A beach party hangulat napfényes időt és jókedvet varázsolt a fürdőzőknek.

Az egész napos zenei élmények mellett "állati" jó műsorral is készültünk vendégeinknek: a Földesi Madársuli hozta el madárbemutatóját, amivel mindenkit sikerült lenyűgözni de legjobban a gyerekek élvezték az interaktív kalandokat.

Henrietta a sólyom, könnyedén mutatta be tudományát a karikán átrepülve, vagy a gyerekek karja alatt elszállva egy-egy falat húscsemegéért. De szívesen pózolt a kamerába is és szelídségét az is mutatta, hogy bárkinek békésen elüldögélt a karján egy-egy sztárfotó érdekében. Törpike, a másik "csodamadár" a törpekuvik akár egy modell, bájával és hosszú szempilláival rabolta el a felnőttek és gyerekek szívét.

Pénteken délután nem más érkezett hozzánk, mint maga Elvis Presley, - azaz a magyarországi mása, - a Miskolci Elvis, alias Nádaski Attila. A kísértetiesen hasonlító hangszín visszarepített minket az '50-es és '60-as évekbe és mindenki átélhette a jampi életérzést. Hatalmas ováció kísérte a két nyelvű narrációval egybekötött énekes produkciót.

 

Az időutazó program után, este 21 órától egy nagyszerű hangulatú éjszakai fürdő rendezvényen, a Strandok éjszakája országos programsorozat keretében Rácz Gergő műsorára buliztak vendégeink. A közel 300 fürdőző egy emberként tombolva, két alkalommal is visszatapsolta a sztérfellépőnket, aki örömmel mártózott meg a medence hűsítő vizében a fülledt, nyári éjszakában.

Másnap, szombaton délután Kocsis Tibor repített minket a könnyed dallamokon át, amik a szerelemről, csalódásokról, az élet árnyékos oldaláról és a legszebb pillanatokról, küzdelemről, versenyről és mindenről szólnak, amiben Kocsis Tibornak az elmúlt években része volt.

Legújabb dalait és személyes kedvenceit hozta el a nyárri forróságba: a Lásd a csodát, a Soha már és a Szerelem vak mellett a Várj még és az Ez az a perc is helyet kapott. Végül a Hello Budapest, Hello Hajdúszoboszló-ra hirtelen átköltött verziójával búcsúzott a közönségtől, akikkel befejezésként unplugged énekelte el többször a refrént.

A születésnapi hét programjait vasárnap, egy kiváló énekes-előadó, Koroknai Árpi, a P.box és Omen frontembere, valamint a debreceni Kenguru TSE táncosainak fellépése zárta.

Az énekes előadásában többek közt meghallgathatták az István a király jól ismert dalait, az Edda művek ikonikus számait, de a jól ismert musicalaekből is előadott egy-egy részletet. A közönség nagyon élvezte a műsort és az utolsó dalnál, az Ismerős arcok Nélküled című számánál egy emberként énekelt vele a meghatódott nagyérdemű.

A lírikus és rockos hangulatvételt az akrobatikus rock&roll táncosainak dinamikus világa követte, akik maximumra tekerték a hőfokot.

Szarvas Ferenc tanítványai az akrobatikus elemekkel és ritmikus gyakorlatokkal tűzdelt táncukkal nyűgöztek le mindenkit a nagyszínpadon. A Kenguru Tánc- és Sportegyesület jóvoltából mind páros, mind lányformációs kategóriában szép számmal bemutatkoztak a versenyzők.

 

 Reméljük, hogy sikerült felejthetetlen perceket és örömteli élményeket nyújtanunk vendégeinknek!

Köszönjük, hogy velünk ünnepeltek és egy héten át velünk tartottak!

Szép nyarat és kellemes pihenést, feltöltődést kívánunk mindenkinek!

 

SziZsu

 

 

Képgaléria

 

        SzépKártya        

 

 


    

  Fogyasztóbarát Vállalkozás